El Futsal Aliança Mataró femení seguirà a Segona Divisió. La RFEF ha oficialitzat que dona per acabada la Segona Divisió femenina amb la classificació actual i amb l'acord de no executar cap descens. Per tant, el conjunt mataroní entrenat per Nicky Dedéu, que es trobava fora del descens gràcies a una bona ratxa de resultats en aquest tram de temporada, es mantindrà a la categoria que amb tant d'esforç es va aconseguir assolir la temporada anterior. Tot un èxit que se suma a d'altres a l'esport mataroní, com l'ascens del CH Mataró o la proposta de campió de lliga pel CN Mataró de waterpolo femení.

En aquest sentit, Francesc Mas, president del Futsal Mataró, explica que "cal destacar que en el moment de l'aturada ja teníem l'equip fora de descens; ha estat una temporada molt important pel club, ja que hem mantingut la categoria amb un únic fitxatge fet respecte l'equip de la temporada passada". Mas recorda que la temporada era "complicada, ja que estàvem en descens de la jornada 1 a la 19, fins que hi vam sortir a la jornada 20, quan la competició es va aturar a la 22".

El president recorda que és "un equip referent pel Futsal, amb nou jugadores formades de la casa que alhora fan d'entrenadores a la base, i cinc jugadores que s'han anat incorporant al projecte en els darrers anys. A l'entitat tenim set equips femenins i algunes noies jugant al mixte", destaca. També vol posar en valor el suport d'Aliança Mataró, el patrocinador amb qui "sense ells no podríem estar on som".