El CN Mataró és virtualment i si no es torça res, nou campió de lliga per primera vegada en la seva història. L'equip femení entrenat per Marina Zablith dominava amb mà de ferro la Lliga Premaat, però la pandèmia del coronavirus va aturar-ho tot. La RFEN va decidir que se suspenien les competicions i que no es reprendrien, i faltava saber què passava amb el campió. En una reunió telemàtica entre la federació i els clubs s'ha acordat que el CN Mataró sigui el campió.

En un comunicat, la RFEN  diu donar validesa a les classificacions vigents a falta d'aprovació de la Comissió Delegada de la mateixa federació. Això es dona així perquè la majoria de clubs ha votat a favor que el Mataró sigui el campió. Quan es va suspendre la temporada, el Mataró es trobava primer amb tres punts d'avantatge respecte el Mediterrani, segon. Encara quedaven cinc jornades per disputar-se.

El Sabadell protesta

La sorpresa de la negativa a acceptar aquest resultat ve del Sabadell, vigent campió i campió durant gairebé una dècada consecutiva. Les vallesanes no estan d'acord amb aquesta decisió, tot i que enguany es trobaven terceres amb 30 punts, a sis del Mataró. El que significa que malgrat guanyar el duel directe pendent amb les mataronines, encara no dependrien d'elles per ser campiones. No descarten, segons han informat mitjans d'àmbit estatal, que emprenguin accions legals.

Malgrat aquest posicionament del tercer classificat, cal destacar que el Mataró estava dominant amb mà de ferro la Lliga. 12 victòries i només una derrota, davant el Terrassa. Segon equip més golejador amb 190 gols i menys golejat amb 92 en contra. Si la Comissió ho ratifica, la temporada haurà de considerar-se com històrica, ja que serà el primer títol de lliga per un equip que ha fet una competició domèstica impecable.

També es dona per vàlida la classificació dels nois, pel que significa que el Quadis Mataró tindrà dret a jugar a Europa com actual cinquè classificat.