Venus de les pells: guerra de sexes, de Broadway a Mataró
Venus de les pells: guerra de sexes, de Broadway a Mataró

Redacció

Venus de les pells: guerra de sexes, de Broadway a Mataró

Minerva Prat dirigeix Anna Piqué i Marc Molina en una obra de David Ives que va ser un èxit a Broadway al Cafè Nou

CAPGROS BLACKFRIDAY NOVIEMBRE 2023 06
 

Aquest proper dissabte, 25 de novembre, el Teatre del Cafè Nou acollirà l'estrena de "Venus de les Pells", una producció d'Animma Teatre dirigida per Minerva Prat. La peça, que ja va ser un èxit rotund a Broadway i altres escenaris internacionals, promet una experiència teatral intensa que posarà de manifest la complexitat de les relacions humanes.

Anna Piqué i Marc Molina s'endinsaran en els papers protagonistes d'Àlex i Vanda, respectivament, sota la direcció de Prat. La trama es desplegarà en una habitació, on l'Àlex, un jove dramaturg, busca l'actriu ideal per a la seva obra. La Vanda, que es presenta al càsting, desencadenarà una intensa història de desig i dominació, abordant temes com la sexualitat, el poder, l'empoderament i la lluita de sexes.

L'obra, escrita per David Ives, és una adaptació de la novel·la "Venus in Furs" de Leopold von Sacher-Masoch, amb una posada en escena austera que permet centrar-se en la força del diàleg entre els dos protagonistes. Durant 75 minuts, el públic es veurà immers en una narrativa provocadora que va més enllà de les aparences.

  • Amb un preu d'entrada de 10 euros, les entrades ja estan disponibles a través del web de Cultura Mataró: aquí
  • Per a més informació i adquisició d'entrades, podeu consultar el web oficial de Cultura Mataró.
  • Aquesta producció d'Animma Teatre compta amb el suport de l'Ajuntament de Mataró i promet ser una oportunitat imperdible per als amants del teatre i aquells que desitgen explorar les complexitats de les relacions humanes.

Després de l'èxit a Broadway, aquesta adaptació teatral ha viatjat arreu del món, arribant finalment a Mataró. Amb una rica història que va més enllà de les parets del Teatre del Cafè Nou, "Venus de les Pells" s'apropa a la nostra ciutat amb l'esperança de captivar i provocar la reflexió del públic local.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive