Ignorantes, els protagonistes de l'última nit de Santes. Foto: R.Gallofré
Ignorantes, els protagonistes de l'última nit de Santes. Foto: R.Gallofré

Ignorantes acomiada l’estiu i el tercer Nosaltres

El darrer dijous del festival programa també Pol Nord i l’espectacle ‘Clown-verses’ abans de la party show amb nou espectacle d'Ignorantes

Amb motiu del darrer dijous d’agost (el proper ja serà el primer dia de setembre) Mataró assisteix aquest dijous dia  25 a una cita amb doble sentit de comiat. S’acaba el Nosaltres, el festival d’estiu de la ciutat. I per tant és com si comencéssim a dir-li passi-ho bé al propi estiu, entre tots. El comiat, però, serà alegre a Can Marchal. Amb una oferta ben suggeridora.

La darrera nit del Nosaltres vol ser una festa. Comen­ça­rpa amb l’argen­to­nina Alei­dis Vila, que pre­sen­tarà el seu pro­jecte de tea­tre-clown Clown­ver­ses, amb l’espec­ta­cle I jo  què, eh?. Una obra cocre­ada i diri­gida per Juanjo Cama­rena en la que l’actriu i dina­mit­za­dora social posa a escena la gran prova de ser mare de forma com­pro­mesa i satí­rica. 

  • Les entrades pel darrer dijous de Nosaltres es poden comprar aquí

El plat fort de la festa arribarà amb una estrena total: l’espec­ta­cle inè­dit Igno­ran­tes XS. El grup mares­menc ha recu­pe­rat les per­ru­ques aquest 2022 des­prés de 4 anys i es troba en plena gira pre­sen­tant el seu nou disc. En aquesta oca­sió, Igno­ran­tes presenten un nou espec­ta­cle molt espe­cial, XS, on els conei­xa­rem en un ambi­ent més íntim, sense per­dre el seu par­ti­cu­lar sen­tit de l'humor i aque­lla boge­ria que tant els carac­te­ritza. Una opor­tu­ni­tat única per escol­tar can­çons inè­di­tes i redes­co­brir els clàs­sics de la banda amb un toc dife­rent.

El pròleg d’aquest doble plat festiu també estarà ple de bon rotllo i amb la mainada d’objectiu. Pol Nord torna al Nosaltres per presentar l’espectacle ‘Escalfem els nostres cors, no el planeta’. El cantautor presenta el seu espec­ta­cle musi­cal per a famí­lies per a pas­sar una bona estona tot can­tant, ballant i jugant al ritme de can­çons de pro­duc­ció prò­pia i clàs­sics popu­lars que mai pas­sen de moda.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive