La funció del dia de Reis dels Pastorets, en el moment del naixement.
Notícies relacionades
La funció del dia de Reis dels Pastorets, en el moment del naixement.

Èxit dels Pastorets de Mataró: prorroguen una novena funció

El bon ritme de venda d’entrades dels Pastorets, amb el 85% d’aforament venut, és una gran notícia en l’any del retorn al format clàssic de l’obra

Els Pastorets de Mataró que es fan a la Sala Cabanyes han hagut de prorrogar per l’alt ritme de venda d’entrades. És una notícia que parla bé de l’acceptació que ha tingut ‘l’Estel de Natzaret’ aquest Nadal i mes de gener, després de dos anys sense poder-se representar per la Covid. La Sala va anunciar que el diumenge 29 també hi haurà Pastorets, un dia de propina respecte els 8 previstos que havien d’acabar dissabte 28.

La funció prorrogada és la del diumenge 29

Explica la presidenta de Sala Cabanyes Anna Gené “que tornar a representar Els Pastorets era un repte important per Sala Cabanyes, ja que no sabíem com respondria la gent que durant aquest temps ha pogut trobar altres incentius en que passar el temps lliure i hi havia l'interrogant de com respondria el públic, donat que des que es van treure les restriccions d'aforament en els teatres, ha costat força veure platees plenes tant a Sala Cabanyes com en el teatre en general". Davant d’aquesta incertesa van programar 8 representacions i no 10 com sempre s'havia fet. Des del primer moment el ritme de venda d’entrades va ser bo.

  • Les entrades pels Pastorets de Mataró es poden comprar aquí

“Vam veure que hi havia ganes de Pastorets i veient la bona acollida que estava tenint, després de la segona representació ja vam afegir la sessió del 29 de gener a la tarda”, explica Gené.

85% d’aforament

"En aquests moments i després d'haver fet 5 funcions podem dir que hem omplert el 85% de l'aforament del teatre, fet que no es veia des del 2017 amb els musicals de "Els Miserables" i Billy Elliot". Queden 4 representacions, 2 de les quals la platea ja és plena i queden entrades a l'amfiteatre", anuncia satisfeta.

La Presidenta de Sala Cabanyes assegura que “és d'agrair a tot el públic que ha vingut o vindrà a veure'ns. Sense tots ells no tindria sentit per les quasi 300 persones que fem Pastorets totes les hores dedicades a muntatge i assajos. El dia 29 farem la última representació i el dia 11 de febrer tornarem a aixecar el teló d'un muntatge, "El gran viatge", basat en la història del Petit príncep que a hores d'ara ja hi ha força entrades venudes”. Gené celebra que “sembla doncs que hi ha ganes de teatre més enllà de Pastorets!”.

  • Les entrades per 'El gran viatge' es poden comprar aquí.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive