El drama de l’accés a l’habitatge, a la gran pantalla
El drama de l’accés a l’habitatge, a la gran pantalla

Redacció

El drama de l’accés a l’habitatge, a la gran pantalla

La revista Valors projecta ‘Sota els estels de París’ dins la Mostra del Cinema Espiritual de Catalunya

La ciutat de Mataró és protagonista aquest any de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, una iniciativa organitzada per la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat, en col·laboració amb diverses entitats del territori, entre les quals destaca la revista Valors. Aquest esdeveniment destaca per incloure pel·lícules que posen èmfasi en qüestions humanes, drets i valors. Un d'aquests films, "Sota els estels de París", tracta la problemàtica de l'habitatge a la capital francesa.

 • La projecció de la pel·lícula és d’entrada lliure

La projecció d'aquesta pel·lícula que organitza Valors, que es realitzarà el dimarts 21 de novembre a les 7 de la tarda al Foment Mataroní, promet una experiència única per als amants del cinema amb contingut reflexiu. L'entrada a aquesta projecció és lliure, obrint les portes a tota la comunitat per compartir aquesta experiència cinematogràfica.

La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya és un certamen cinematogràfic anual que té com a objectius posar en valor l’espiritualitat a través del cinema, fer visibles les diferents manifestacions religioses i contribuir al diàleg interreligiós i la cohesió social (objectius afins als de la DGAR). Altres objectius de la Mostra són educar a través del cinema i contribuir a la reinserció social de persones internes en centres penitenciaris i centres educatius de justícia juvenil.

Sota les estrelles de paris
 

Una pel·lícula amb missatge

"Sota els estels de París" ens transporta a les històries dels pàries de la societat parisenca. La protagonista, Christine, interpretada per Catherine Frot, és una sense sostre que viu a les cales de la ciutat de la llum. La seva vida pren un gir inesperat quan es troba amb Suli, un nen burkinès de 8 anys que ha quedat perdut i allunyat de la seva mare. Amb l'única connexió de la seva condició marginal, Christine i Suli inicien un viatge emocional per les àvies de París, intentant trobar la mare del petit.

 • La durada de la pel·lícula és de 82 minuts i va ser dirigida per Claus Drexel.
 • "Sota els estels de París" no només aborda la realitat de les persones sense llar, sinó que també ressalta la força de les connexions inesperades en moments difícils.
   

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive