Dimarts de celebració i reflexió: Valors celebra 20 anys amb Fernando Vallespín
Dimarts de celebració i reflexió: Valors celebra 20 anys amb Fernando Vallespín

Redacció

Dimarts de celebració i reflexió: Valors celebra 20 anys

La revista catalana feta a Mataró sobre filosofia i ètica convoca l’acte dels 20 anys a les 19h a l’Auditori del TecnoCampus

Les persones, quan celebren anys rodons, fan alguna cosa especial. Conviden més gent a l’àpat de celebració, es permeten algun detallet… Les xifres rodones serveixen per agafar perspectiva, per valorar el pas del temps i fer balanç de com està anant la vida. Això passa amb les persones però l’aniversari que se celebra aquest dimarts 26 a Mataró no és el de cap home ni dona, és el de tot una comunitat que s’aplega al voltant d’un projecte. Un projecte amb nom propi, amb bagatge, que ha deixat i vol seguir deixant pòsit. Qui celebra 20 anys és la revista Valors.

  • El TecnoCampus acollirà aquest dimarts 26 de setembre, a les 7 de la tarda, l’acte commemoratiu del 20è aniversari de la revista Valors. 

L’acte del dimarts 26 de setembre se celebrarà a l’Auditori del TecnoCampus (Avinguda d’Ernest Lluch, 32), i inclourà una conferència del catedràtic de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i expresident del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS).  Fernando Vallespín titulada “Podem predicar la universalització dels drets humans?”.

  • L’entrada a l’acte és gratuïta i s’emmarca en l’entrada del Parc Tecnològic en el projecte com a patrocinador.

20 anys de Valors


La revista Valors, publicació editada per l’Associació Cultural Valors, entitat amb seu a Mataró, celebra aquesta tardor vint anys d’història. Es va publicar per primera vegada el desembre del 2003 i des d’aleshores el seu objectiu ha estat reflexionar sobre l’actualitat des de l’òptica dels valors, la filosofia i l’ètica. Realitzada en base al voluntariat, en aquestes dues dècades, a les seves pàgines hi han opinat reconeguts intel·lectuals del país i s’ha consolidat com la revista de referència en aquests àmbits.

Per commemorar aquesta efemèride, Valors publica aquest setembre un número especial dedicat als 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, promoguda per les Nacions Unides després de la Segona Guerra Mundial. Una revista que, seguint la línia editorial de la publicació, busca resposta a quinze qüestions clau entorn d’aquesta temàtica, entre les quals: Han caducat els drets humans? Són realment universals i iguals per a tothom? Caldria afegir-ne de nous?

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive