Dissabte de vermut electrònic als Jardins de l’Escorxador
Dissabte de vermut electrònic als Jardins de l’Escorxador

Dissabte de vermut electrònic als Jardins de l’Escorxador

Els Capgrossos de Mataró organitzen el primer Vermutech durant cinc hores diürnes i marxoses, aquest dissabte 8

Els amants de la música electrònica de Mataró poden estar d’enhorabona. No només perquè ja només falta una setmana pel Sònar, a Barcelona, sinó també perquè aquest ve anticipat per una estrena que pinta especialment bé a la capital del Maresme. S’estrena el Vermutech, el vermut electrònic dels Capgrossos de Mataró. Serà aquest dissabte als Jardins de l’Escorxador. 

Els Jardins de l’Escorxador viuran una estrena especialment esperada per un sector de públic, el de l’electrònica, que se sent sovint orfe de programació específica. Els Capgrossos han fet una passa endavant i convoquen a tres DJs de la seva òrbita per omplir de ritme electrònic cinc hores diürnes d’aquest dissabte. Des d’abans del migdia -quan encara hi haurà plaça a Prat de la Riba- i fins a primera hora de la tarda. A l’hora del vermut, però d’aquells que s’allarguen. Una primera dosi d’electrònica que té vocació de continuïtat i sobretot tarannà obert: gratuïta l’entrada i amb barra amb autèntica preus populars de beguda, de xips i d'olives. Un senyor vermut, vaja. Música electrònica i molt ballable de la mà de DJ Sala, DJ Hochi i Dj Turu.

El cartell del primer Vermutech
El cartell del primer Vermutech


El boom dels vermuts electrònics

El boom dels vermuts electrònics ha revolucionat l'escena musical i social dels darrers anys, oferint una combinació única de gastronomia i música electrònica en un ambient relaxat i diürn. Aquests esdeveniments, que solen tenir lloc a l'aire lliure o en espais amb terrasses, han aconseguit atraure un públic divers que busca gaudir d'una experiència diferent, lluny de les nits interminables de clubbing. La proposta dels vermuts electrònics inclou sessions de DJ amb una selecció cuidada de música electrònica, sovint enfocada a sons més suaus i melòdics que s'adeqüen perfectament a l'ambient diürn i desenfadat del vermut. A més, aquest format permet que la música electrònica arribi a un públic més ampli i heterogeni, incloent-hi famílies i persones que, potser, no anirien a un club nocturn.

La música electrònica ha trobat en els vermuts electrònics un model d'èxit que li permet diversificar la seva audiència i expandir-se fora dels entorns habituals. Aquesta adaptació ha estat clau per al creixement del gènere, ja que els DJ i productors poden presentar els seus treballs en un context més accessible i informal, alhora que els assistents poden descobrir nous talents i gaudir d'una oferta cultural variada. Els vermuts electrònics, amb la seva fusió d'entreteniment i socialització, han esdevingut un fenomen que transforma l'experiència musical en una activitat diària i familiar, consolidant-se com una opció d'oci atractiva i innovadora dins de la cultura urbana.
 

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive