L’altre gran processó de Setmana Santa del Maresme
L’altre gran processó de Setmana Santa del Maresme

L’altra gran processó de Setmana Santa del Maresme

La Setmana Santa de Pineda de Mar tindrà una banda de música, una de tambors i els manaies de Banyoles

Segons la Cofradía i l'Ajuntament s'esperen unes 5.000 persones als carrers del Poble Nou

La Setmana Santa del Maresme va més enllà dels actes i processons de Mataró. Especialment a l’Alt Maresme, a Pineda de Mar hi ha una tradició ferma que d’any en any va consolidant-se i creixent. Aquest any, per exemple, amb dues bandes i el grup de manaies de Banyoles. És l’altra gran processó de Setmana Santa del Maresme.

La Cofradia de Nuestra Señora de los Dolores y el Cristo Yacente de Pineda de Mar ja té enllestida la processó de Setmana Santa 2023, que se celebrarà el Divendres Sant 7 d’abril, a les 18 hores, amb la participació de la banda de Música de Cerdanyola del Vallès, el grup dels Tambores Negros de la Cofradia, i la novetat dels manaies de Banyoles que enguany s’han volgut sumar a aquest acte convidats per la Cofradia.

A més, hi haurà la participació dels 350 voluntaris i voluntàries cofrades per dur els ‘pasos’  en processó: el de la Verge, el Crist Jacent, i el Nazareno.

  • El recorregut:: carrer Vallès, Hispanitat, plaça del Pilar, Pirineos, Diputació, Avinguda del Mediterrani, altra vegada Hispanitat fins a fer el tancament a la seu de la Cofradia, en el carrer Vallès.

 

Cofradia.2 presentació
Presentació de la Processó

 

S'esperen més de 5.000 persones


La Cofradia obrirà les portes de la seu del carrer Vallès a les 10 del matí per a tothom que vulgui visitar els ‘pasos’ i les imatges, abans que surtin en processó, així com per als qui vulguin comprar les espelmes.

Segons les dades previstes podria haver-hi unes cinc mil persones als carrers de Poble Nou veient desfilar les imatges. Pineda de Mar tornarà a ser un punt de trobada i d’acolliment per a tothom que la vingui a visitar i a celebrar la processó de Setmana Santa.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive