Entrada al zoo de Barcelona
Entrada al zoo de Barcelona

El zoo de Barcelona: propostes, activitats i packs per visitar-lo

Activitats com donar de menjar als pingüins o aprendre com cuidar els animals són activitats que podem fer al zoo de Barcelona, a més de visitar-lo.

Barcelona és una ciutat que ens ofereix un ampli ventall de propostes per gaudir del nostre temps lliure mitjançant diferents activitats, visites culturals, plans gastronòmics i més. Des de parcs d’atraccions al Zoo, que podem visitar en família per donar als més petits l’oportunitat d’apropar-se als animals i conèixer-los mitjançant activitats diverses. A continuació us expliquem totes les opcions que teniu disponibles a l’hora de visitar el zoo de Barcelona quant a propostes, packs i més activitats.

Visita el zoo de Barcelona

Per començar, cal esmentar que el preu per entrar al zoo és de 21,40€ per als adults i de 12,95€ per als nens de 3 a 12 anys. També existeix un abonament familiar per un preu de 70€ que permetrà l’entrada al Zoo de tota la família durant un any sencer. Es poden adquirir a través de la pàgina web o bé a les taquilles i cal tenir en compte que no s’efectuaran canvis ni devolucions de les compres realitzades.

En cas de ser un grup de més de 20 persones, es recomana contactar amb zoobarcelona@bsmsa.cat per rebre informació dels preus d'entrades, ja que poden haver descomptes especials. Quant als horaris, normalment són de 10h del matí a 20h de la tarda, però poden variar en funció de si es tracta d’una data especial.

iStock 1406046812

Rinoceront blanc al zoo de Barcelona

Si el que busquem és realitzar algun tipus d’activitat més enllà de la visita en sí podem gaudir d’experiències emocionants i educatives per conèixer l’entorn i costums dels animals que habiten el zoo. Aquestes són algunes de les propostes disponibles actualment:

  • Qui porta banyes?: “Les banyes comparteixen característiques i funcions, però s'assemblen menys del que ens imaginem. Vine a observar els animals del Zoo que tenen aquests elements anatòmics i aprèn les diferències jugant amb els nostres educadors”. Activitat gratuïta amb una duració aproximada de 30 minuts amb un límit de participants de 20 persones.

  • Trobades amb cuidadors: per descobrir com es relacionen els cuidadors amb els lleons marins o els pingüins i com s’asseguren del seu benestar i correcta alimentació. Cada dia a les 11:30h.

  • La closca de les tortugues: un taller per descobrir la importància de la closca de les tortugues. Es treballa amb diferents materials i s’aprèn a identificar a les tortugues que viuen a Catalunya. Activitat gratuïta de 30 minuts de duració i amb un límit de 20 persones.

  • Cavalls de riu: una interessant activitat per descobrir els hipopòtams i les seves característiques principals que es pot gaudir també de forma gratuïta, en grups de 20 minuts i d’una duració màxima de 30 minuts.

Lleons, pandes vermells, suricates, goril·les, rinoceronts, flamencs...són moltes les espècies d’animals que ens esperen al Zoo de Barcelona i que podem descobrir quan el visitem. A la web oficial podem trobar tota la informació que busquem en relació al zoo i totes les seves activitats, propostes i demés que ens esperen.

Comentaris (1)

Vadosa Fa 3 mesos
Felicitats a l'equip humà que gestiona el Zoo de Barcelona. Seguiu així que falta fer molta feina. Gràcies

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive