Augmenten els accidents laborals al Maresme
Notícies relacionades
Augmenten els accidents laborals al Maresme

Tres morts en accidents laborals al Maresme en el darrer trimestre

Les xifres de sinistralitat laboral entre els mesos de juny i setembre al Maresme s'incrementen respecte a l'any anterior

Un total de tres maresmencs han mort en els tercer trimestre d'aquest 2022 a causa d'accidents laborals a la comarca. Les xifres també mostren un augment en la sinistralitat laboral respecte al mateix període de l'any anterior.

Segons destaca l'informe trimestral e sinistralitat laboral que elabora l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, entre els mesos de juliol i setembre s'ha produït un increment interanual en els accidents ocorreguts en jornada laboral i que han ocasionat la baixa de la persona afectada. També han augmentat els sinistres ocorreguts de camí a la feina. En canvi, el mateix informe assenyala que hi ha hagut una disminució els sinistres ocorreguts durant la jornada de treball que no han requerit la baixa laboral.

Durant aquest període de tres mesos es van notificar 1.912 accidents relacionats amb la feina al Maresme. En el 63% les ferides ocasionades van obligar la persona treballadora a cursar la baixa laboral, si bé en la majoria dels casos el pronòstic va ser lleu.

Els accidents més greus ocorreguts durant aques trimestre van ser els que van provocar la mort de tres persones, dues d'elles en el decurs de la jornada laboral i la tercera fora de l'horari laboral. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive