Tancament cautelar d'un dels locals. Foto: Ajuntament
Tancament cautelar d'un dels locals. Foto: Ajuntament

Tanquen tres locals de massatges xinesos de Mataró on s'hi oferien serveis sexuals

La Policia Local de Mataró ha procedit al tancament cautelar d'aquests tres establiments, que ja van ser registrats a finals de març perquè encobrien activitats de naturalesa sexual

La Policia Local de Mataró ha procedit al tancament cautelar de tres locals de bellesa i massatge que encobrien activitats de naturalesa sexual. Es tracta dels tres mateixos establiments regentats per xinesos que van ser objecte d'un registre per part de Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i la pròpia policia mataronina, a finals del mes de març.

La clausura s'ha dut a terme aquest dijous, dia 29 d'abril. N'ha informat a xarxes socials la Regidora de Seguretat, Anna Villarreal, a través de les xarxes socials. "És necessari abolir la prostitució coma màxima expressió de desigualtat", ha assegurat Villarreal en una piulada.

El passat 25 de març al vespre la policia va entrar a tres locals regentats per persones d'origen xinès, que es promocionaven com a establiments de bellesa i massatge però que en realitat ereen prostíbuls. Dos d'aquests locals es troben al carrer Churruca i el tercer a la ronda Francsc Macià. La Policia Local va obrir quatre actes d’inspecció administrativa de l’activitat comercial, ja que els agents van detectar diverses infraccions i proves de l’exercici d’activitats de naturalesa sexual.

A banda dues treballadores van ser traslladades a la comissaria de Policia Nacional per situació irregular en matèria d'estrangeria, i es van aixecar, per part d'inspecció de treball, actes sobre les condicions de treball als tres establiments. 

El següent pas dut a terme per la policia, més d'un mes després, ha estat procedir al tancament cautelar dels establiments, donades les múltiples irregularitats que s'hi van registrar. 

 

Comentaris (4)

Diego Fa 3 dies
Aquesta gent està en situació irregular i entenc que es dediquen a aquesta feina; ja que no tenen res més, ni oportunitats laborals. És fàcil atacar al dèbil. Sino fan mal a ningú, haurien de tornar a obrir amb la llicència que correspongui. Aquests llocs obriràn en un altre poble sens dubre. La prostitució encoberta sempre hi serà. Haurien d'anar contra les mafies que porten aquestes senyores a treballar com esclaves i no contra les esclaves.
Geoffrey Fa 6 dies
It would have been better to licence these premises, then they could be obliged to have proper hygiene and regular inspections plus provide a much needed service. Now you will have driven these people underground, with no protection or safety.
Susanna Fa 6 dies
Fa aproximadament 2 anys vaig presentar una denúncia a l'Ajuntament en relació a aquests centres de massatges i també pel centre cannàbic situats tan estratègicament a la vora de l'Angeleta Ferrer... No vaig rebre ni resposta.
ester agudelo montull Fa 6 dies
Totalment d'acord amb el club cannàbic. Jo també vaig escriure a l'Ajuntament i silenci absolut. És extrany que els pares no hagin fet cap gestió al respecte.
carles Fa 7 dies
"És necessari abolir la prostitució coma màxima expressió de desigualtat" buff.... vivim en el món de les frases fetes. Més que "desigualtat" sería de la manca d'oportunitats. Tothom té dret a guanyar-se la vida sempre que sigui lliurement i sense fer mal. No, no és agradable. Com tampoc és agradable demanar almoïna o remenar la brossa de contenidor en contenidor. Alternativa senyora meva??

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive