Quart robatori d’ordinadors en pocs mesos al Mar Mediterrània de Mataró
Quart robatori d’ordinadors en pocs mesos al Mar Mediterrània de Mataró

Quart robatori d’ordinadors en pocs mesos al Mar Mediterrània de Mataró

L’escola-institut és un dels centres que a l’estiu havien blindat accessos però els lladres hi han accedit fàcilment

A l’institut-escola Mar Mediterrània de Mataró estan farts, decebuts i indignats. I no n’hi ha per menys. Dissabte passat van rebre per partida doble la visita dels lladres. Una primera entrada i al cap d’unes hores una segona. El resultat. el quart cop en pocs mesos que els roben material sobretot informàtic indispensable per a fer classes.

“És el quart cop que ens entren a robat i a més a més cal comptar amb tres cops que ens han destrossat l’hort”, explica Marc Castañé, cap d’estudis de l’institut-escola. Aquesta vegada, a més de la destrossa per accedir a l’aula, els lladres van endur-se 19 ordinadors. Dies enrere, després del tercer cop que es vandalitzava l’hort de l’escola (l’hort d’en Remi, batejat així en record de Remigi Herrero, antic mestre del Tomás Viñas) es va optar per no seguir-lo cuidant.

El Mar Mediterrània és la víctima més clara dels robatoris en centres escolars mataronins. Els lladres hi accedeixen i, coneixedors del material amb sortida al mercat secundari, busquen ordinadors, telèfons o d’altre material informàtic.

El quart robatori en pocs mesos el reben, al Mar Mediterrània, amb la frustració de saber que a més aquest centre és un dels que se’ls ha reforçat la seguretat, concretament l’estiu passat, reforçant tancaments de portes i finestres. Un blindatge que ara es revela insuficient davant l’acció d’uns lladres que amb les seves accions i destrossa, ataquen al dia a dia de l’escola-institut del barri de Cerdanyola. 

 

Arxivat a:

Comentaris (5)

Joan Coromines Fa 2 anys
Però si Volem Acollir llavors hem de aguantar això i a callar.
Geoff Fa 2 anys
Its the same in Germany, Ms Merkel as fucked most countries in the EU by importing the scum sect from outside the EU . Only those countries that told Ms Merkel and the EU to fuck off and said fuck off to the scum, are free from scum crimes against their people.
reflexio Fa 2 anys
què esperen els de CApgròs per fer un reportatge d'aquesta delinquència que han portats els seus a Mataró i Catalunya però ells solament els preocupa l'atac de la llengua com si fòs més important que la integritat de la gent, dels equipaments dels nostres fills, això no els preocupa. Viuen en un mon paralel els del Capgròs i tota la artilleria del procès, quina vergonya i indignitat.
Jordi Rihuete Fa 2 anys
La clau al pany de la porta fa pudor de sucarrim. No se que pensar!!
maria Fa 2 anys
no se que esperen per fotre fora del pais tots aquests delinquents desplegats a la ciutat i al pais, hem de permetre això continuament, i esperar que arribi a algo més greu? no sé que espere tant l'alcalde com altres autoritats poseu-vos mes firmes director i professor d'escola perquè us prenen el pel des de l'ajuntament i no heu de patit tot això d'uns incompetents que no fan res per acabar amb aixòi

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive