Nou operatiu policial a Mataró contra els locals de massatges xinesos. Foto: Policia Local
Nou operatiu policial a Mataró contra els locals de massatges xinesos. Foto: Policia Local

Nou operatiu policial a Mataró contra locals de massatges xinesos

Policia Local, Mossos i Policia Nacional van intervenir en sis locals on presumptament s'hi ofereixen serveis sexuals

Nou operatiu policial contra els locals de massatges a Mataró, on presumptament s'hi ofereixen serveis sexuals sense llicència administrativa per fer-ho. L'operació presenta trets similars a la realitzada el mes d'abril passat, que va comportar el tancament de tres locals d'aquestes característiques.

Segons han informat fonts policials, el dispositiu el van realitzar conjuntament Policia Local amb Mossos d'Esquadra i amb la Policia Nacional; aquest darrer cos centrat en els casos d'irregularitats en matèria d'estrangeria per part de les treballadores d'aquests establiments.

FBHvdoyXsAAYf7a

Operatiu conjunt de la policia contra un dels locals

El dispositiu es va centrar en un total de sis locals repartits per diferents punts de la ciutat, la majoria regentats per persones d'origen asiàtic, als quals es va aixecar diverses actes administratives per no disposar de la llicència corresponent. A banda es van identificar 16 persones i 3 d'elles van ser detingudes per qüestions d'estrangeria. A més, es va aixecar una denúncia per incomplir l'ordenança de civisme. En concret, es va intervenir en establiments de la Ronda O'Donnell, carrer Provença, Ronda Cervantes, carrer Antoni Comas, carrer de les Caramelles i Ronda Francesc Macià

FBHvc65WUAQjEkI (1)

Intervenció a un local de la Ronda Cervantes. Foto: Policia Local

A finals del mes d'abril els mateixos tres cossos policials van fer una actuació molt similar en tres locals d'aquestes característiques, situats al carrer Churruca i a la Ronda Francesc Macià, que posteriorment van ser tancats de forma cautelars. Mesos després, però, alguns d'aquests locals ja tornen a estar en actiu. Aquest tipus d'establiments, bona part d'ells regentats per persones procedents de la Xina, es presenten com a locals de massatge i de bellesa però en realitat hi ofereixen activitats vinculades a la prostitució. 

A banda, ahir dijous al vespre els diferents cossos policials també van realitzar un operatiu a l'Estació de Mataró, a on en els darrers mesos s'han multiplicat els problemes de seguretat amb robatoris, furts i agressions. 

 

Comentaris (4)

I a les cafeteries marroquines quan????? Fa 10 mesos
Tots sabem quines manegen la droga a la ciutat, les que són complicades i les que són un negoci per comprar pisos ocupats i de tot... però va anem per a les xineses explotades.
Riera Fa 10 mesos
Això dels locals xinesos no molesta a ningú , a part del ajuntament que deixa de cobrar la seva part pel servei , això possiblement evita altres desgràcies . No cal anar a l' estació un dijous i explicar-ho en veu alta , allà cal ser .hi cada dia i discretament
Eva Fa 10 mesos
Y meter mano a los delincuentes callejeros que si nos molestan a todos pa cuando? que manera de desviar la atención y que trabajan cuando no es así, pero se piensan estos politicos que gobiernan que somos tontos
Mataroni Fa 10 mesos
En tanquen 3 i en obren 5 en un altre lloc. On han d'anar les pobres noies obligades a fer aixó? No es sols tancar el local, es acollir a les noies esclavitzades i que puguin fer un altre ofici.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive