Vista de la caseta de la Creu Roja
Vista de la caseta de la Creu Roja

Desallotgen quatre ocupes de la caseta de la Creu Roja al passeig Marítim de Mataró

La caseta situada a l'entrada del Port de Mataró havia estat ocupada il·legalment per quatre joves d'entre 18 i 19 anys

El problema de les dificultats d'accedir a un habitatge digne i, vinculat a això, les ocupacions il·legals de pisos i locals, acaba generant situacions de tota mena, algunes de ben inesperades. Per exemple la que s'ha viscut aquesta setmana a Mataró, on un grup de joves han ocupat la caseta de la Creu Roja al front marítim. 

Segons ha informat l'Ajuntament de Mataró, dimecres passat es va detectar la presència d'ocupes a la caseta, situada entre la platja del Varador i l'accés al braç del Port. Es tracta d'un equipament municipal en una caseta prefabricada que està cedit per al seu ús a la Creu Roja, i que durant l'estiu l'entitat té oberta per als serveis vinculats a socorrisme i a urgències que puguin sorgir a les platges.

La caseta portava diversos dies ocupada per un grup de quatre joves d'entre 18 i 19 anys. La seva presència va ser detectada dimecres i ahir dijous es va procedir al desallotjament. La Policia Local va identificar els quatre ocupants, que van marxar sense oposar cap resistència. 

L'Ajuntament ha assegurat els accesos a la caseta de cara a evitar que torni a ser ocupada, especialment en temporada d'hivern quan està en desús. 

 

Comentaris (5)

francesc Fa 2 mesos
ara a vigilar que no ocupin alguna caseta de la "onc"...mes que res perque no es pòssin a vendre cupons i encara facin negoci.
Eladio Fa 2 mesos
Segur que de Noruega no son, ja m’enteneu....
Papa Emeritus Fa 2 mesos
Ya les esta bien a estos de la Cruz Roja, que son los primeros que los defienden...
Maria Garcia Fa 2 mesos
Moros? Menas o ex- menas, expulsió directa, que els mantingui el rei dels seu país, un dels homes més milionaris del món. Ens envien la txusma que ningù no vol, a delinquir, robant als més febles en manada. I ara digueu- me racista i defenseu- los.
filo Fa 2 mesos
ahí está el problema que esta delincuencia que nos arrasa y llega de Marruecos siempre van de manera cobarde y cruel a por el ciudadano débil, de ciudad obrera típica como Mataró, los verás siempre robando a gente humilde, rompiendo coches humildes de currantes, no los verás nunca atacar coches y casas de políticos y menos a los propios politicos, curioso. Es una verguenza y por eso no les importa traernoslos y tirarnoslos a la cabeza. Ya lo pagaran
Ferran Fa 2 mesos
I la nacionalitat ? No contesteu mai
x Fa 2 mesos
Tu pots imaginar...que segur que encertes, es diu probabilitats, que dic jo que si els delictes comesos anessin en proporció al percentatge representatiu de cada nacionalitat dintre del conjunt seria mes dificil encertar, no?.
Josep Colajet Fa 2 mesos
Escandinavos Budistas.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive