Control de trànsit de Policia Local i Mossos a la Via Europa de Mataró. Foto: Policia Local
Control de trànsit de Policia Local i Mossos a la Via Europa de Mataró. Foto: Policia Local

Denúncies per tinença d'armes i drogues i un detingut en controls de trànsit als accessos de Mataró

Policia Local i Mossos d'Esquadra duen a terme controls simultanis de trànsit als principals accessos a la capital del Maresme

La Policia Local de Mataró i els Mossos d'Esquadra van dur a terme ahir dijous, dia 9, diversos controls simultanis de trànsit als principals accessos a la capital del Maresme des de l'autopista C-32 i la carretera N-II. Un dispositiu que va deixar un balanç força destacable, a tenor de les xifres fetes públiques pel cos policial mataroní.

Segons ha publicat la Policia Local als seus canals de xarxes socials, els controls es van saldar amb un total de 51 persones identificades. D'aquestes,  una va ser detinguda per un requeriment judicial previ. A més, tres conductors van ser denunciats per tinença de drogues i dos més per tinença d'armes i objectes perillosos

En l'àmbit exclusivament de trànsit, dues persones van ser denunciades per conduir sense disposar de permís de conducció, i dues més per no haver passat la Inspecció Tècnica de Vehicles.

Els controls de trànsit d'ahir dijous van ser un més dels diferents dispositius conjunts que estan duent a terme els Mossos d'Esquadra i la Policia Local a la ciutat. Els dos cossos policials han incrementat la seva col·laboració en els darrers mesos, amb iniciatives com ara les patrulles conjuntes iniciades a finals de l'any passat als anomenats 'punts calents' de la ciutat, per incrementar la sensació de seguretat entre el veïnat, o bé els dispositius de seguretat que duen a terme a àmbits com la zona d'oci nocturn, l'estació o barris conflictius com ara Cerdanyola i Rocafonda. 

Una acció recent en aquesta línia va ser el dispositiu que Policia i Mossos van realitzar a locals d'oci nocturn per detectar possibles irregularitats, i que es va saldar, entre d'altres, amb sancions a quatre establiments per oferir catximbes amb tabac, quelcom que està prohibit tant per la normativa del sector de locals recreatius com per la pròpia Llei del Tabac.

 

Comentaris (3)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive