Alerten del risc que pateixen els vianants a Cerdanyola
Alerten del risc que pateixen els vianants a Cerdanyola

Alerten de punts negres per a vianants a diversos carrers de Cerdanyola

L'Associació de Veïns del barri reclama mesures a l'Ajuntament arran d'un atropellament divendres passat al carrer Joan Maragall

L'Associació de Veïns de Cerdanyola ha alertat del risc que pateixen els vianants a diversos carrers del barri mataroní. Quelcom que es va posar de manifest divendres passat, dia 30 d'abril, quan segons denuncia l'entitat una persona va ser atropellada al carrer Joan Maragall, a la cantonada amb Calassanç Marquès. Els veïns constaten que és una problemàtica habitual a diversos vials de Cerdanyola Nord i que requereix solució per part de l'Ajuntament. 

L'entitat veïnal explica que l'accident es va produir al carrer Joan Maragall, que consideren una "via perillosa per als vianants". Tal i com posen de manifest en un comunicat enviat a l'Ajuntament, els cotxes transiten a velocitat excessiva per aquest carrer de Cerdanyola Nord, que té una pendent pronunciada. "L'excés de velocitat es produeix perquè els conductors accelren per pujar fins dalt de tot del carrer, i la mantenen fins al final de la via", destaquen. 

Els veïns apunten que en el carrer on es va produir l'accident els passos de vianants no són prou disuasoris per als conductors, motiu pel qual reclamen a l'Ajuntament que reordenin els encreuaments existents al carrer i elevin el paviment al nivell de la vorera, de cara a facilitar i fer més segura la mobilitat dels vianants. 

Des de l'AV de Cerdanyola reconeixen que l'Ajuntament està treballant per millorar la mobilitat urbana del barri, amb obres com les que s'estan realitzant al carrer de la Ceu de Fins, amb la presència d'obstacles per reduir la velocitat o amb la implementació dels camins escolars, però demanen un esforç extra per garantir la seguretat dels vianants. 

 

 

Comentaris (1)

Charles Bronson Fa 5 dies
Bonita foto de Burkinafaso.
Així és la Mataró dels barris Fa 4 dies
Concentració de gent

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive