El 3 de 9 dels Capgrossos de Mataró a Vilafranca. Foto: ACN
El 3 de 9 dels Capgrossos de Mataró a Vilafranca. Foto: ACN

Vuitè cap de colla diferent en 10 anys pels Capgrossos de Mataró

L’assemblea de la colla castellera d'aquest divendres 13 ha d’escollir Víctor Payerol i a Kim Alfonso de president

Els Capgrossos de Mataró escolliran aquest divendres 13, en sessió ordinària de la seva assemblea general, els seus nous cap de colla i president. És preceptiu cada any, ja que els mandats són d’un sol any i a més enguany hi haurà doble canvi.

Cap dels dos màxims responsables dels Capgrossos el 2022 (un any finalitzat amb la recuperació dels galons de 9) seguirà en el càrrec aquest any. Oriol Garcia Ferrer, més conegut castellerament com a ‘Ferro’ deixa pas a l’única candidatura presentada, encapçalada pel fins ara sots-cap de colla Víctor Payerol. Al capdavant de la junta administrativa, David Minguillón plega de president després de dos anys i l’única candidatura té com a presidenciable a Kim Alfonso. A falta del vot de l’assemblea, doncs, tot apunta a que Payerol i Alfonso seran els nous homes forts de la colla pel 2023, al capdavant de sengles equips molt renovats.

Víctor Payerol, únic candidat a cap de colla dels Capgrossos
Víctor Payerol, únic candidat a cap de colla pel 2023. Foto. Capgrossos


Una cadira que “crema”

El càrrec de cap de colla dels Capgrossos sembla que cremi. Això és el que es desprèn d’analitzar la darrera dècada de la colla castellera del Maresme i veure com Payerol serà el vuitè cap de colla diferent entre 2014 i 2023. Pràcticament a cap de colla per any.

Mia Castellví els anys 2014 i 2016, Jordi Gonzàlez el 2015, Cugat Comas el 2017 i 2018, Oriol Feliu el 2019, Maria Raventós i Roser Herreros en un 2020 escapçat per la pandèmia, Herreros en solitari el 2021 i el citat Oriol Garcia el 2022 han precedit al que es convertirà en nou cap de colla dels Capgrossos. 8 presidents en 10 anys que contrasten amb només amb només 4 noms diferents (Martí Esquerra, Xevi Castellví, Lluís Feliu i Mia Castellví) en 18 anys, de 1996 a 2013,

A nivell presidencial, Kim Alfonso es convertirà en el el sisè president de la colla en aquest mateix termini de 10 anys.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive