L'Ateneu per a ells: Oportunitat d’or per a la cultura de quilòmetre zero. Foto: R.Gallofré
L'Ateneu per a ells: Oportunitat d’or per a la cultura de quilòmetre zero. Foto: R.Gallofré

Oportunitat d’or per a la cultura de quilòmetre zero

La Fundació Iluro finançarà amb 1.000 euros a cadascuna a 6 propostes de proximitat que seleccioni pel Cicle Escena i Pensament

Tenir l’oportunitat d’estrenar un espectacle o muntatge. Fer-ho en un entorn privilegiat i en una sala amb les oportunitats i la màgia de l’Ateneu Centre Cultural. Comptar amb espais d’assaig. I amb 1.000 euros, que no són pocs en un món com el cultural on massa vegades la precarietat marca els que volen intentar obrir-se a camí. Tot això és el que permet la segona convocatòria del programa de cultura de proximitat, per a companyies de Mataró i el Maresme de la Fundació Iluro.

La Fundació Iluro presenta la segona convocatòria del Cicle Escena i Pensament, una iniciativa artística per programar talent jove i emergent que concentrin diferents disciplines de les arts escèniques: monòlegs, màgia, microteatre, poesia, circ, música en format acústic i dansa. Amb la publicació de les bases s'obre el període de recepció de les propostes, que s'allargarà fins al proper dilluns 12 de febrer. 

El Cicle Escena i Pensament té com a proposta de valor la programació d'una oferta cultural de qualitat, accessible i de proximitat, que impulsi les arts locals i comarcals. Amb aquesta segona convocatòria, la Fundació Iluro vol donar suport a la creativitat i innovació cultural d'artistes emergents de l'escena artística mataronina i del Maresme.

Espectacles d’abril a desembre

La convocatòria té com a objectiu la programació escènica de fins a 6 espectacles entre l'abril i el desembre de 2024, i es dotarà a cadascun dels projectes amb una aportació de 1.000 €, sessions d'assaig i la programació de l'espectacle a l'Ateneu Centre Cultural, un espai emblemàtic de la ciutat de Mataró.

Les propostes se seleccionaran des del comitè d'avaluació de l'Espai Escena i Pensament format per l'equip tècnic de la Fundació Iluro i membres de reconegut prestigi dins el món de les arts escèniques de la ciutat i la comarca. Les representacions tindran lloc a l'Espai Escena i Pensament de l'Ateneu Centre Cultural de Mataró.
Per a més informació, podeu contactar amb la Fundació a través del correu: escenaipensament@fundacioiluro.cat. 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive