Cabellos treballant la guitarra impossible.
Cabellos treballant la guitarra impossible.

Les noves creacions de Mariano Cabellos, a l'Espai Capgròs

Ens endinsem en dues de le sobres que es poden veure a l'Espai Capgròs fins el 28 d'octubre.

Mariano Cabellos es troba exposant a l'Espai Capgròs fins el proper 28 d'octubre amb una mostra escultòrica patrocinada per Finques Pous sota el títol 'Piedra, Papel, Madera', en la que es veu el seu segell personal, vinculant la seva obra amb el protagonisme i l’evocació dels instruments de corda. Per això, ens volem endinsar en dues de les obres que es poden veure en aquest Espai Capgròs, que podeu visitar de franc al carrer Sant Benet 16-18, a les oficines de Capgròs.

La Guitarra impossible

expo Mariano Cabellos 1
La Guitarra Impossible
 

L’obra Guitarra imposible, que es pot contemplar des del carrer, és una escultura en alabastre i ferro, on l’artista ha combinat diferents punts de vista. Aquestes perspectives creen un volum rotund, arribant a una estètica que pot recordar al cubisme.

Els materials amb els quals ha treballat Cabellos són elements rescatats d’una antiga fàbrica d’alabastre i d’una farga en desús. És important recalcar aquest fet perquè tal i com va explicar a capgros.com, “Fa uns anys vaig prendre consciència de la necessitat de no malgastar els recursos del planeta, de donar una nova utilitat als materials”.

Sonata de Otoño

2020 10 13 12.40.40 1
Sonata de Otoño, de Cabellos.
 

En l’obra Sonata de otoño, la música és l’element central. El suport de la peça és paper artesanal, elaborat per l’artista a partir de documents passats per la destructora de paper.

Un fragment de violí, ressaltat amb un toc d’aerògraf, protagonitza una obra que troba el color en l'efa de l’instrument. Aquesta part, d’un llampant verd pistatxo, està realitzada amb plàstic reciclat. La composició la tanquen dues fulles de pollancre, que evoquen la tardor.

Aquestes i moltes més obres es poden veure fins el proper 28 d'octubre a l'Espai Capgròs.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive