Processó Recollida Sant Crist de la Bona Mort Setmana Santa 2024. Foto: Carme Francés
Notícies relacionades
Processó Recollida Sant Crist de la Bona Mort Setmana Santa 2024. Foto: Carme Francés

Galeria: els millors moments de la Setmana Santa de Mataró

Reviu la celebració de la Setmana Santa a la capital del Maresme: amb molt bon temps i molta gent al carrer, les processons han tornat a ser protagonistes

Mataró ha tornat aquest dimarts a la rutina després de la Setmana Santa i la Pasqua, després dels palmons i les mones, després de les processons i les vacances. Els escolars afronten el tercer i darrer trimestre del curs, les temperatures van escalant i amb el mes d’abril ja instal·lat al calendari tot comença a remetre a Sant Jordi. Ara és quan el calendari comença a accelerar.

Abans, però, s’ha viscut una Setmana Santa local que ha tornat a acaparar les atencions i a col·leccionar els adjectius habitual. Una celebració que batega al carrer, que omple els recorreguts de les diferents processons i que té en les germandats i confraries els seus vehicles per seguir avançant i any en any, anar-se consolidant encara més.

  • Recupera aquí la prèvia de la Setmana Santa 2024.

La Setmana Santa de Mataró concentra sobretot entre Dijous Sant i Dissabte els seus principals actes, cap de tan primordial i concentrat com la Processó General que passa per ser un dels esdeveniments més nombrosos del calendari. Amb el bon temps d’aliat, la Processó General va tornar a ser un èxit i va durat com també ja és habitual fins a cinc hores completes, des de les set de la tarda fins les dotze de la nit tocades.

La sortida des de Santa Maria dels diferents misteris va tornar a ser un dels punts de màxim interès i atenció. La plaça és també punt de partida i retorn d’altres actes principals de la celebració com poden ser processons com la de Maria al Peu de la Creu o el Prendiment o els actes propis de Dijous Sant com la recollida de bandera dels Armats per anar a fer l’Homenatge a la Ciutat o la Nit del Silenci.

D’alguns d’aquests actes en fem reportatge amb les millors imatges que han deixat. 

 

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive