Ex-libris, de la companyia Voël
Ex-libris, de la companyia Voël

capgros.com

Circ i llibres s’apleguen a l’espectacle 'Ex-libris'

La companyia Voël presenta aquest espectacle de circ al voltant de la seva obra ‘Ex-libris’, que parla de la falta de comunicació i de la recerca de moments d’inadvertida felicitat al dia a dia

El Teatre Monumental acull, el diumenge, dia 24 i amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’espectacle de la companyia Voël ‘Ex-libris’, en una història que podria ser extreta de tots els llibres que envaeixen l’escenari. Un homenatge als llibres com a font inspiradora i alliberadora, davant d’un món cada cop més tecnològic.

Diumenge 24, a les 19h al Teatre Monumental (la Riera, 169). Preu: gratuït amb invitació

La companyia Voël presenta el treball al voltant de la seva obra ‘Ex-libris’, un espectacle de circ que parla de la falta de comunicació i de la recerca de moments d’inadvertida felicitat al dia a dia. Una història delicada, on els llibres també són protagonistes a més del quadrant rus, la tècnica mans a mans, la bola d’equilibri i la música en directe. 

‘Ex-libris’ és un muntatge en què no calen les paraules, un espectacle on els personatges expliquen històries amb els seus cossos, trencant d’aquesta manera barreres idiomàtiques. Aquesta història podria parlar únicament de la incomunicació dels seus personatges, reflex de la societat d’avui en dia, que és incapaç d’expressar-se obertament si no és a través d’una xarxa social. Podria ser que quan uns dels seus personatges és absorbit per un llibre ens faci recordar la transformació a la qual estem sotmesos avui dia degut a les màquines; no és una casualitat. No obstant això, la poesia que té un llibre mai la tindrà una pantalla.

Dins d’aquesta història delicada, hi tenen cabuda diferents tècniques de circ que aporten un llenguatge propi, fort i significant a la història. La Cia Voël va ser premiada amb el premi Zirkòlika al millor número de circ el 2018.

Fitxa

  • Títol: ‘Ex-libris’
  •  Autoria, dramatúrgia i direcció: Companyia Voël
  •  Música original: Marc Sastre
  •  Il·luminació: Ignasi Solé

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive