El 4 de 8 de Sabadell. foto: Capgrossos
Notícies relacionades
El 4 de 8 de Sabadell. foto: Capgrossos

Els Capgrossos cauen del 4 de 8 en plena preparació del Concurs

Entrebancada dels de la camisa blava a Sabadell a quatre setmanes de la gran cita de Tarragona

Mala pata dels Capgrossos, diumenge 4 a Sabadell. Els castellers maresmencs volien entrar marxes en l’acceleració cap al Concurs de Tarragona (2 d’octubre) però el primer castell de 8 del segon tram se’ls va decapitar just al moment de l’aleta. Caiguda menor i recàlcul de la resta de diada, que tenia també el 3 de 8 a l’ordre del dia.

La llenya del 4 de 8 arriba just quan la colla està greixant la màquina castellera amb la vista posada en els castells de 8 i mig i de 9 de cara al Concurs de Castells de Tarragona. El pla de la colla és que la llenya pugui endarrerir però no trastocar les previsions i per a bé i per a malament tenen compromisos de nivell cada cap de setmana d’aquest mes de setembre. Aquest Onze de Setembre no fallaran a la diada del Born i després encara els quedaran les cites també habituals a Esplugues, El Prat i Lleida. Els Capgrossos volen mantenir el tremp i agafar confiança amb els castells de 8 bàsics per preparar-se pels propers graons a pujar.

La caiguda del 4 de 8 va marcar la diada de Sabadell pels de blau, que la van tancar amb el 3 i el 5 de 7. Castells per fer confiança als pisos alts. De la fluïdesa d’aquests dependrà el setembre i la resta de temporada capgrossa. Toca assaig i ser forces.

Bona prova dels Capgrossos a assaig, preparant el Concurs

Bona prova dels Capgrossos a assaig, preparant el Concurs

 

Assaig especial amb Maduixots

Els Capgrossos ja havien actuat divendres, minuts després del ruixat, a les festes de l’Escorxador. Just després van fer aliança amb els Maduixots, els Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, en un assaig conjunt al local dels Capgrossos que va servir per veure castells que han d’entrar als plans dels blaus en les properes setmanes. L’assaig va ser profitós i el Concurs, on els Maduixots el dissabte i els de Mataró el diumenge defensaran les posicions maresmenques, va acostant-se. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive