La platja del Varador
Notícies relacionades
La platja del Varador

Sílvia Ruiz

Una temporada turística encara millor que la de l'any passat per als hotels mataronins

Els mesos juny, juliol i agost, pràcticament complets en tots els hotels de la ciutat, amb un turisme de perfil cada cop més familiar

En la mateixa línia que l’estiu anterior i, fins i tot, superior. Així és com els hotelers de Mataró valoren la temporada turística d’enguany. Uns mesos de juny, juliol i agost pràcticament complets en tots els hotels de la ciutat i amb un perfil de turista cada cop més de tipus familiar.

A hotels com l'URH ciuta de Mataró han tingut una ocupació més alta de la que esperave

“En quant a ocupació hem tingut una rèplica de l’any anterior, amb un 94-95% tant al juny, juliol i agost”, valoren des de l’hotel Atenea, que expliquen que “les estades que fan els clients acostumen a ser d’una mitjana de 6-7 dies”. En la mateixa línia ha anat la temporada per a l’hotel URH Ciutat de Mataró, que han tingut un estiu amb una ocupació més alta de la que esperaven: “És el segon estiu per a la nostra companyia i ens ha sorprès perquè hem superat les expectatives”. Tot i que van arribar a la ciutat al març del 2015 asseguren que “l’any passat ja va haver-hi una pujada però enguany ha sigut molt més superior tant al juliol com a l’agost, on hem fregat el 95% d’ocupació”.

Creixement en el nombre de turistes

Els que aquest estiu han notat un creixement bastant considerable en el nombre de turistes han estat New Hotel Colon, que han registrat una millora important en ocupació: “Hem tingut un augment d’un 16% respecte a l’any passat, l’agost l’hem mantingut més o menys igual però on sí que ens hem despuntat ha sigut al juliol”. Es tracta, per tant, d’una línia bastant general que segueix la tendència de creixement que Mataró viu des de fa uns anys com a ciutat turística. “Ha sigut un estiu bastant bo, seguint la mateixa línia de l’any passat amb més d’un 80% d’ocupació”, afirmen a l’hotel Ibis.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive