El TecnoCampus és la primera universitat "menstrualment responsable"
El TecnoCampus és la primera universitat "menstrualment responsable"

Cada cop més demanda per estudiar al TecnoCampus: més 1.000 estudiants ja al juny

Augmenta la demanda en primera preferència per estudiar al TecnoCampus Mataró-Maresme en la preinscripció universitària de juny

patrocini Pous nova llei
 

El nombre d'estudiants augmentarà en les pròximes setmanes durant el procés de reassignacions

Un total de 1.113 estudiants han aconseguit plaça per estudiar un grau al TecnoCampus el proper curs, la qual cosa representa un augment de 163 estudiants en comparació amb el mes de juny de l'any passat. Aquesta xifra és una de les més positives del procés de preinscripció universitària, el qual s'ha dut a terme durant el mes de juny. El TecnoCampus ha rebut un total de 950 sol·licituds com a primera preferència, el que suposa un increment de 205 sol·licituds respecte a l'any passat.

Algunes titulacions presenten una gran demanda, superant l'oferta de places disponibles. En concret, onze titulacions i dobles titulacions de les disset que ofereix el TecnoCampus tenen una nota de tall. Destaca especialment la demanda en els graus d'Infermeria i Fisioteràpia, amb notes de tall elevades de 9,288 i 8,987 respectivament. En el cas d'Infermeria, la demanda triplica l'oferta de places, mentre que en Fisioteràpia la multiplica per quatre.

Una altra tendència destacada és l'increment de la demanda en els estudis d'enginyeria en els últims anys. Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació i les enginyeries industrials (Mecànica, Electrònica i Organització Industrial) també tenen una nota de tall, amb 7,050 i 6,045 respectivament, cosa que evidencia l'interès creixent per aquestes titulacions.

Repunta la demanda en videojocs

En el camp dels videojocs, el Grau en Disseny i Producció de Videojocs experimenta un fort repunt en la demanda. Les sol·licituds en primera preferència han augmentat notablement, i la nota de tall per accedir a aquesta titulació és de 5,268. En la doble titulació d'Informàtica i Videojocs, la nota de tall és lleugerament superior, arribant a 5,302.

Pel que fa a les titulacions relacionades amb l'àmbit empresarial, continuen registrant-se xifres molt elevades de sol·licituds. El Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, el Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació i la versió en anglès d'aquest últim grau tenen una nota de tall de 7,664, 7,640 i 7,096 respectivament. A més, la doble titulació de Màrqueting i Administració d'Empreses també té una nota de tall elevada de 8,344. Per al Grau en Logística i Negocis Marítims, la nota de tall és de 5,646.

  • És important destacar que les assignacions i el nombre d'estudiants que podran formalitzar la matrícula universitària al TecnoCampus augmentaran en les pròximes setmanes durant el procés de reassignacions.
  • A més, les places vacants es podran cobrir en el procés de preinscripció de setembre per a tots aquells estudiants que realitzin la selectivitat aquest mes.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive