La regidora d'Habitatge, Sarai Martínez, durant la gala dels premis celebrada a Hèlsinki.
La regidora d'Habitatge, Sarai Martínez, durant la gala dels premis celebrada a Hèlsinki.

Redacció

El projecte Lloguem! guanya un premi europeu

El guardó s’ha entregat a Hèlsinki en el marc del 3r Festival Internacional de l'Habitatge Social

El projecte Lloguem! ha guanyat el premi en la categoria de finançament just per a l’habitatge assequible dels European Responsible Housing Awards, uns premis que reconeixen les millors pràctiques i les actuacions més innovadores en l'àmbit de l'habitatge públic a Europa. L’acte d’entrega dels guardons es va fer dijous, a Hèlsinki, en el marc del 3r Festival Internacional de l'Habitatge Social.

Lloguem!, la iniciativa que vol transformar el mercat de lloguer d’habitatge a Mataró, competia contra un projecte d’habitatge assequible per a graduats universitaris a la ciutat polonesa de Poznan, un projecte d'habitatge social sense ànim de lucre a Tuzla (Bòsnia i Hercegovina), i un projecte d’habitatge públic i respectuós amb el medi ambient al barri d’Svartlamon a Trondheim (Noruega).

El jurat, format per 15 experts en habitatge de la Comissió Europea, el Banc Europeu d'Inversions i el Sindicat de Llogaters, ha valorat la innovació d’un projecte que vol aportar noves solucions a l’escassetat d’oferta de lloguer assequible a la ciutat i oferir uns lloguers per sota del preu de mercat, i ho vol fer a través d’una fórmula cooperativa i basant-se en l’economia social. 

Els European Responsible Housing Awards van néixer el 2014 com una iniciativa finançada per la Unió Europea i centrada en la responsabilitat social corporativa al sector de l'habitatge social i assequible. 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive