platja del ponent
Notícies relacionades
platja del ponent

Capgròs.com - ACN

La platja per a gossos tindrà controls estrictes de salubritat i qualitat de l’aigua i la sorra

A l’espai de la platja de Ponent només hi podran accedir els gossos censats i vacunats

La platja per a gossos és una de les grans novetats de la temporada d’estiu i platja de Mataró. En part per les cuques del propi Ajuntament en anunciar-la mesos enrere però també pel fet de ser la principal innovació de la temporada. Mai abans les mascotes i els seus propietaris havien tingut un espai d’ús exclusiu per a ells en plena temporada de bany.

Des del consistori asseguren que en aquesta platja els controls sanitaris seran estrictes, tant pel que fa a al qualitat de l'aigua com de la sorra. La regidora de Promoció de Ciutat, Núria Moreno, n'ha parlat després de la polèmica a Barcelona per la detecció de bacteris fecals que eleven el risc dels usuaris de patir efectes lleus per a la salut, com gastroenteritis. El nou espai que es posarà en funcionament el 20 de juliol tindrà “estrictes controls de salubritat i qualitat de l’aigua i la sorra, de la mateixa manera que també es controla a la resta de platges”, ha insistit.

 A la zona delimitada, els propietaris i les seves mascotes podran moure's lliurement. A la platja per a gossos hi haurà control d'accés per comprovar que tots els animals que hi accedeixen estan vacunats i que els de races considerades perilloses porten morrió.

I a la resta de platges?

L’Ajuntament no compta amb reforçar la vigilància respecte la resta de platges per tal que no hi hagi gossos ja que no està permès per l’ordenança. En aquest sentit caldrà veure si l’espai per a gossos a la platja de Ponent evita per si sol que la ciutadania amb gossos vagi a la resta d’espais. Que al voltant de dues terceres parts dels gossos no estiguin censats pot limitar l’efecte dissuasori.

 

Comentaris (4)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive