platja del ponent
Notícies relacionades
platja del ponent

Capgròs.com - ACN

La platja per a gossos tindrà controls estrictes de salubritat i qualitat de l’aigua i la sorra

A l’espai de la platja de Ponent només hi podran accedir els gossos censats i vacunats

La platja per a gossos és una de les grans novetats de la temporada d’estiu i platja de Mataró. En part per les cuques del propi Ajuntament en anunciar-la mesos enrere però també pel fet de ser la principal innovació de la temporada. Mai abans les mascotes i els seus propietaris havien tingut un espai d’ús exclusiu per a ells en plena temporada de bany.

Des del consistori asseguren que en aquesta platja els controls sanitaris seran estrictes, tant pel que fa a al qualitat de l'aigua com de la sorra. La regidora de Promoció de Ciutat, Núria Moreno, n'ha parlat després de la polèmica a Barcelona per la detecció de bacteris fecals que eleven el risc dels usuaris de patir efectes lleus per a la salut, com gastroenteritis. El nou espai que es posarà en funcionament el 20 de juliol tindrà “estrictes controls de salubritat i qualitat de l’aigua i la sorra, de la mateixa manera que també es controla a la resta de platges”, ha insistit.

 A la zona delimitada, els propietaris i les seves mascotes podran moure's lliurement. A la platja per a gossos hi haurà control d'accés per comprovar que tots els animals que hi accedeixen estan vacunats i que els de races considerades perilloses porten morrió.

I a la resta de platges?

L’Ajuntament no compta amb reforçar la vigilància respecte la resta de platges per tal que no hi hagi gossos ja que no està permès per l’ordenança. En aquest sentit caldrà veure si l’espai per a gossos a la platja de Ponent evita per si sol que la ciutadania amb gossos vagi a la resta d’espais. Que al voltant de dues terceres parts dels gossos no estiguin censats pot limitar l’efecte dissuasori.

 

Comentaris (4)

Carolina Mir Latorre Fa 1 any
Estoy harta pero harta es poco de que se diga que los perros son sucios! Son ellos los que dejan tirados vasos en la arena? NO Son ellos los que dejan envoltorios en la arena? NO Son ellos los que tiran los cigarros en la arena? NO Son ellos los que no respetan la fauna del mar? NO Son ellos los que tiran plásticos al mar? NO Vaya... No serà que esta mejor echar la culpa a la mascotas de nuestras guarrerias? Mataró es una de tantas ciudades de Catalunya que no es dog friendly, un
Audrey Fa 1 any
Heus aquí una idea que agradarà a l'associació DG Europa per a la protecció dels animals preservant la qualitat de vida dels ciutadans, finalment un desenvolupament europeu Bravo ?
Què fa la policia municipal? Fa 1 any
La policia municipal és l'encarregada de vigilar que no hi hagi gossos a les platges. Mai no s'ha vist cap guàrdia a vigilar. I si els telefones per dir que hi ha gossos, no es presenten. Com en tot lo altre, vaja.
Jaime Fa 1 any
Seguro que en la playa no hacen sus necesidades, ya las hacen en la calle, en el portal de otros... y nos los encontraremos -como cada año- en cualquier otra playa, donde nadie -la poli- les dice nada por correr y cagar a sus anchas. No son los perros, son sus amos. No todos, pero...

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive