Pista poliesportiva de Cerdanyola. Foto: R.Gallofré
Notícies relacionades
Pista poliesportiva de Cerdanyola. Foto: R.Gallofré

La pista poliesportiva de Cerdanyola es dirà Remigio Herrero

El Ple Municipal de febrer ha d’aprovar el nou nom de la pista coberta proposat per les entitats del Consell Territorial de Cerdanyola

La pista poliesportiva coberta de Cerdanyola portarà el nom de Remigio Herrero. El proper Ple Municipal de l’Ajuntament de Mataró votarà la proposta en darrera instància, després que el Consell Territorial de Cerdanyola fes la proposta per majoria ja fa un any. La tramitació ha rebut, també, els avals del Consell d’Esports i s’ha informat als grups també en Comissió Informativa.

La pista poliesportiva coberta de Cerdanyola, llargament reclamada pel barri i inclosa a la zona esportiva municipal del Camí del Mig, es va enllestir el 2020 i des de llavors no tenia cap nom concret. Això canviarà a partir que el Ple aprovi de donar-li el nom de Remigio Herrero.

Herrero, nascut a Rueda, va ser regidor a l'Ajuntament durant 20 anys, del 1983 al 2003, a més d'home fort del partit i mà dreta de Manuel Mas durant el seu temps com a alcalde. Durant la seva dilatada trajectòria política a Mataró, Herrero va ocupar la primera i la segona tinença d'alcaldia i, a més de Cultura, va estar al capdavant d'àrees tan destacades com ara Ensenyament o la Policia Local. La seva vinculació amb el barri de Cerdanyola, on va ser un veí implicat i mestre és evident i va fer que les diferents entitats presents al Consell validessin ja el febrer del 2021 la proposta de dedicar-li la instal·lació. Remigio Herrero també va ser fundador del Patronat d’Esports de Mataró. 

Remigi Herrero. Foto: R. Gallofré
Remigi Herrero. Foto: R. Gallofré

Noms que no passen per la Comissió

L’aprovació del nom de Remigio Herrero per a la pista poliesportiva serà ferma quan passi pel Ple però entre els grups de l’oposició es critica que els noms d’instal·lacions municipals no passin per la Comissió del Nomenclàtor com si que es fa amb carrers o places. El d’Herrero serà el tercer nom d’exregidor socialista amb un equipament que el recordi a sumar al Casal de Gent Gran Oriol Batista i el ‘campito’ Francisco Melero, a Cirera.

Els grups voldrien que els noms per a instal·lacions que provinguin de demandes concretes com en aquest cas la del Consell Territorial de Cerdanyola, seguissin el mateix curs que la resta i que els noms de camps, pavellons o equipaments com aquest també comptessin amb el dictamen d’aquest grup integrat per representants dels partits i experts.

El proper nom que s’ha d’aprovar i que no està exempt de discussió pública, és el de la tercera biblioteca pública de la ciutat.

Pista poliesportiva de Cerdanyola. Foto: R.Gallofré

Pista poliesportiva de Cerdanyola. Foto: R.Gallofré

 

Comentaris (10)

joan Fa 1 any
pabello esportiu el mena , le viene que ni pintado con todo lo que se esta llenando Mataro la ciudad ocupa y sin ley
juan Fa 1 any
dicen que lo propuso consel Territorial, bueno seria saber quien lo propuso y quien voto a favor. Si alguno lee esto y pertenece al consell que lo explique. Hay docenas y docenas de cosas que se proponen no llegando a ser votada porque esta si seria otra buena pregunta
Eloi Fa 1 any
Segur que no tenim cap esportista a qui dedicar un pavelló i ho hem de fer a un polític sense cap mèrit esportiu? Seguim per favor l'exemple començat amb el Teresa Maria Roca.
Josep M@ Fa 1 any
No és pot fer una consulta popular? o posar el nom d'algú esportista del barri, a de ser el nom de un polític "AMIGUETE"??? Yo me lo guiso yo me lo como com sempre ha sigut i veig que la cosa segueix igual, enhorabona caps pensanns del consistori per la vostre originalitat.
Ximplets Fa 1 any
I no heu trobat un nom més pacifiat, amb més consesns. Jo proposo Pista Esportiva de Cerdanyola Perico de los Palotes-
Aifuix Fa 1 any
El que li faltava a Mataró,......., aquest senyor era el que deixava aparcar a la vorera cotxes a Cerdanyola, i a la gent del centre ens tenia crucificats and la grua i zones blaves........molt bé......
joan Fa 1 any
Estan mas pensando en poner nombres a las cosas que en trabajar y producir esta gente que nos gobierna, ahi se ve su poco nivel y pocas ganas de trabajar vaya pandilla
On és el Teixit de dones Fa 1 any
No té res a dir el Teixit de dones?
Dubtes Fa 1 any
¿Per què l'Ajuntament té tants dubtes a posar el nom de Josep Garcia Oliver a la Biblioteca Popular, que és la personalitat que va fundar a Mataró la primera biblioteca popular d'Espanya i en canvi no dubta gens a l'hora de posar noms de correligionaris a equipaments municipals?
Nom de dona Fa 1 any
Que no havíem quedat que ara s'havien de posar noms de dona?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive