Ester Arroyo amb la seva opera prima
Ester Arroyo amb la seva opera prima

Una opera prima per captivar en català al públic adolescent

La periodista d'Alarona Studio i Capgròs Ester Arroyo s'estrena aquest Sant Jordi amb la novel·la juvenil 'Tot els que ens vam dir'

Escriure ha estat sempre la passió d’Ester Arroyo. Aquesta periodista d’Alarona Studio i Capgròs no debuta aquest Sant Jordi de qualsevol manera. La seva novel·la ‘Tot el que ens vam dir’ és un encàrrec de Shaka, la nova col·lecció de Grup 62 per fomentar la lectura en català entre el públic juvenil. Té història: “Jo he publicat molt a internet, a través del portal Adolescents amb una història que havia arribat a milers de lectors, més de 20.000 estaven perdents de com seguia”, explica.

Aquest mateix públic és el que està responent a la publicació d’una novel·la que Arroyo voldria que fos la primera de moltes, per fer el salt de la juvenil a la literatura per adults. Però ara toca anar trencant motlles amb un llibre que està tenint molt bona acollida. 

Arroyo estira el fil de la història d’una noia amb 18 anys que va a estudiar a la universitat. Coneix persones diferents, fan un grup i comença una relació. Fins aquí pot ser la peripècia de qualsevol estudiant de primer de carrera però la Júlia, admesa en una universitat elitista, veu com d’un dia per l’altre en Daniel, el seu amic, desapareix i ella s’acaba convertint en la sospitosa

A partir d’aquesta premisa, molt basada en les diferents relacions entre uns personatges i altres, Arroyo escriu 365 pàgines d’un relat que captiva, que enganxa. Que pot ser un dels fenòmens de la diada en l’àmbit juvenil. 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive