Òmnium distingeix al mestre, músic i activista Genís Mayola 
Òmnium distingeix al mestre, músic i activista Genís Mayola 

Òmnium distingeix al mestre, músic i activista Genís Mayola

El Pati de Can Marchal acull aquest dissabte la festa anual d’Òmnium amb el punt àlgid de la Distinció

Pràcticament tothom a Mataró coneix a Genís Mayola. La seva és una trajectòria de vinculació a la ciutat i al país a partir de l’educació i la música. Dècades d’exemple i presència, d’activisme, que aquest dissabte 9 de juliol el faran mereixedor de la Distinció d’Òmnium Maresme.

El dissabte 9 de juliol l’entitat farà entrega de la Distinció Òmnium Mataró 2022 al mestre i cantautor Genís Mayola en reconeixement al seu compromís amb la llengua i la cultura catalana i la defensa dels drets civils i polítics. La junta d’Òmnium Maresme ha destacat especialment la seva trajectòria com a mestre i cantautor i el seu compromís amb la construcció de la pau a través de la cultura impulsant i dirigint durant més de dues dècades la Coral Primavera per la Pau, el seu activisme cultural i polític reivindicant el dret a l’autodeterminació i denunciant la repressió política i implicant-se en moltes de les reivindicacions socials que han marcat el pols de la ciutat. 

L’entitat en destaca també la seva faceta com a professor a l’escola Gem transmetent l’amor a la música als seus alumnes durant més de 30 anys. 

Entrega a la Festa Òmnium Maresme

 L’acte d’entrega de la Distinció Òmnium Mataró serà el dissabte 9 de juliol al Pati de Can Marchal a les 20:30 hores. La festa vol ser un espai de trobada amb els socis i tots els veïns i veïnes de Mataró i la comarca i comptarà amb jocs i activitats infantils des de les 18 hores, l’entrega de la distinció i un concert de Paunezz a continuació. Hi haurà servei de bar i taquilla inversa

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive