Aula Maker de l'Escola GEM.
Aula Maker de l'Escola GEM.

Redacció

L’Escola GEM impulsa un nou cicle formatiu pensat per a l’era digital

Disseny, edició de web i producció d’elements interactius per un món més digital que mai

L’Escola GEM impulsa per al curs 2022-2023 el seu primer Cicle Formatiu de Grau Mitjà centrat en assistència al producte gràfic interactiu. En un moment en el qual la digitalització està més present que mai després de la pandèmia i on les necessitats en aquest camp s’han multiplicat, aquest cicle formatiu, únic al Maresme per la seva temàtica, s’enfoca al disseny, edició de web i producció d’elements interactius per oferir tot tipus de sortides professionals de present i de futur.

Els estudiants d’aquest nou Cicle Formatiu assoliran una titulació com a tècnic i poden acreditar una certificació en anglès, molt present durant el curs. La internacionalització és un dels eixos educatius de l’escola al llarg de totes les etapes. El cicle formatiu compta amb un mòdul anomenat ‘Laboratori d’experiències’ amb la col·laboració de la Destil·leria, espai d’art, i del TecnoCampus. Dins del mòdul ‘Laboratori d’experiències’ l’alumnat podrà interaccionar a través de tallers i workshops amb professionals externs relacionats amb l’art, la fotografia i el disseny.

Múltiples sortides professionals i acadèmiques

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’assistència al producte gràfic interactiu compta amb sortides professionals molt demandades a dia d’avui: agències de publicitat, empreses multimèdia, estudis de disseny, departaments de màrqueting, publicitat o disseny d’empreses i publicacions en línia. A més, també serveix com un pas per a donar el salt al batxillerat o a cicles formatius de grau superior.

Aquesta aposta de l’Escola GEM compta amb una sèrie de mòduls que aglutinen tot tipus de coneixements tècnics en dibuix, disseny, edició o multimèdia. En total, són dos cursos amb més de 1400 hores lectives i 200 hores de pràctiques en empreses del sector. Les inscripcions ja estan obertes.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive