Un moment de la primera jornada del Nosaltres Foto: @andrearigalos
Un moment de la primera jornada del Nosaltres Foto: @andrearigalos

El Nosaltres debat sobre la cultura després de la Covid-19

Care Santos, Ferran Sáez i Liliana Arroyo i el cantant Ferran Exceso rematarà el segon dijous del Nosaltres a Can Marchal

El festival Nosaltres que va arrencar la setmana passada presenta en la seva segona jornada un dels actes centrals del festival, que es desglossa en dues parts, un debat i un concert. Dijous 16 a les 20h des del Pati de Can Marchal primer es parlarà sobre el futur de la cultura, després de la crisi del coronavirus i posteriorment hi haurà una sessió de rock en format semi-acústic, veu i guitarra.

"Com tornarem a ser nosaltres?", es pregunta el debat

El Nosaltres planteja el debat com un element més, propi de la cultura i sobre la cultura mateixa. Aquest dijous serà l’hora de a reflexionar, escoltar i intentar esbrinar com ens reconstruïm després de la terrible experiència de la pandèmia i el confinament de la Covid-19. Partint de la pregunta “Com tornarem a ser nosaltres?” la popular escriptora mataronina Care Santos, el periodista i professor universitari Albert Sáez i la Doctora en Sociologia i investigadora Liliana Arroyo reflexionaran i debatran sobre la comunicació i la cultura que queden després de la pitjor crisi social, sanitària i econòmica d’aquest segle. Aquest acte és d'entrada lliure amb taquilla inversa, es paga la voluntat a l'acabar.

La veu d'Exceso, sense excessos

A continuació, a partir de les 21.30h, tindrà lloc el concert de Ferran, veu de la banda Exceso, qui interpretarà les cançons del seu grup i versionarà els seus referents en un concert que pot passar de la crítica social i la protesta al rock més ferotge en qüestió de segons. Un viatge per la identitat del músic maresmenc, que oferirà un recital acústic a guitarra i veu. Les entrades, reduïda, general o mecenes, es poden comprar aquí

 

Ferran Exceso, en acció

El Nosaltres, una aposta de ciutat

El festival Nosaltres vol ser un cicle de cultura, setmanal, per ajudar a retrobar-nos després del confinament. Un esdeveniment petit i senzill per recuperar l’art i la cultura a la nostra ciutat, Mataró. Després de mesos sense poder sortir de casa, sense poder gaudir d'allò que més ens agrada, volem crear un espai de trobada, artístic, de cures i regenerador. Té com eslògan "comunitat, renaixement i resistència" i Capgròs és un dels patrocinadors.

Arxivat a:

Comentaris (1)

alberto Fa 1 any
Pues en la foto la mitad son del ayuntamiento y amigos, o sea que... vaya un éxito. No cuento más de 60 asistentes. ¿Vale la pena este tipo de actos? ¿O es para decir que en Mataró se hacen cosas? ¿Qué ha costado? (llevar sillas, recogerlas, luz, sonido, etc...)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive