Neteja a fons de carrers especialment bruts i malmesos de Mataró
Neteja a fons de carrers especialment bruts i malmesos de Mataró

Neteja a fons de carrers especialment bruts i degradats de Mataró

El programa 'Fem dissabte' arrenca aquest cap de setmana a Cerdanyola i preveu actuacions cada 15 dies en punts de la via pública que requereixin una repassada especial

Els carrers de Mataró es netejaran de forma intensiva en dos caps de setmana del mes. Es tracta del nou programa 'Fem dissabte', que juga amb l'expressió de la neteja domèstica setmanal, però aplicada a la via pública.

Segons ha informat l'Ajuntament, Cada quinze dies es durà a terme en un carrer o grup de carrers, on es farà "un desplegament intensiu" de mitjans humans i maquinària. Els carrers s'escolliran en base a aquells punts de la ciutat on es detecti que hi ha major necessitat de neteja. El programa és una de les novetats de l'actual contracte de neteja i recollida de residus.

Per començar, aquest diumenge dia 27 s'actuarà als de València i de Sant Joan Bosco, al barri de Cerdanyola, entre les 9 i les 15h. Aquest tipus d'actuacions poden comportar restriccions puntuals de la circulació i també es demanarà a la ciutadania evitar l'estacionament de vehicles a la zona, per facilitar la neteja.

En concret, la neteja a fons consistirà en escombrada; neteja amb aigua a pressió de voreres, vorades i calçades per eliminar taques dels paviments i mobiliari urbà (amb especial atenció a parades d’autobús i el voltant de les àrees de contenidors); buidat de papereres i reposició d’aquelles que estiguin malmeses; retirada d’herbes, de residus voluminosos i altres residus als voltants dels contenidors; i neteja de les àrees de contenidors.
 

 

Comentaris (6)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive