Confinament a Mataró. Foto  R.Gallofré
Confinament a Mataró. Foto R.Gallofré

Mataró: més de 2.000 denúncies per incomplir el confinament

39 noves denúncies durant el dimarts passat per no respectar el confinament a Mataró. Ja s'ha trencat la barrera dels 2.000.

Mataró trenca la barrera dels 2.000 denunciats per no respectar el confinament. Concretament hi ha actualment 2.015 denúncies administratives efectuades i que suposen propostes de sancions de 600 a 30.000 euros des del passat 14 de març. A aquestes casl sumar 36 denúncies judicials, que normalment són o per reiteració de denúncies administratives o per desobediència a l'autoritat. Durant les últimes 24 hores es van registrar 39 noves denúncies. Des d'aquesta setmana l'Ajuntament de Mataró també pot denunciar a aquelles persones que incompleixin les normes establertes per treure a passejar els infants, com pot ser estar més enllà d'un radi d'un kilòmetre de casa o sortir més d'un adult acompanyant els nens.

De les 39 denúncies efectuades durant les últimes 24 hores, 20 són per deambular per la via pública sense motiu autoritzat o incomplint les restriccions, 7 són per ciruclar amb vehicle per via pública sense motiu, 10 per romandre en espais públics tancats (cal incidir aquí que malgrat les noves normes per passejar amb infants, els parcs, front martítim i altres espais estan prohibits) i dues denúncies judicials.

En total a Mataró s'han identificat 7.140 persones des del 14 de març i 12.328 vehicles. Durant les darreres 24 hores es van identificar a 155 persones i a 584 vehicles. Si vols conèixer tots els detalls de la desescalada presentada per Pedro Sánchez, aquí desgranem el pas a pas de les quatre fases, així com la proposta de Mataró d'alliberar la N-II per fer esport a partir de dissabte.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive