El Mar Mediterrània reclama accions concretes per reforçar la seva seguretat
Notícies relacionades
El Mar Mediterrània reclama accions concretes per reforçar la seva seguretat

El Mar Mediterrània reclama accions concretes per reforçar la seva seguretat

Les famílies del Mar Mediterrània, el centre, la Generalitat i l’Ajuntament es reuneixen després de les darreres entrades i robatoris al centre

Accions concretes de xoc de cara als propers dies i setmanes de vacances escolars per una banda i compromís d’altres accions a mig termini, unes i altres per reforçar la seguretat del centre. Això és el que reclamen des del Mar Mediterrània, l’institut-escola de Mataró que ha rebut fins a quatre robatoris i entrades vandàliques en pocs mesos.

Aquest dilluns al matí s’ha celebrat primer una concentració i després una reunió a l’interior del centre escolar. L’Alcalde, el regidor d’educació i el director dels Serveis Territorials han donat suport a la comunitat educativa del centre, farta i desesperada davant la successió de robatoris. “La reunió ha anat bé i esperem seguir treballant. L’Ajuntament ha fet el que ha pogut però les mesures preses fins ara són insuficients o s’han de revisar”, explica Maite Villaverde de l’associació de famílies del Mar Mediterrània.

Concentració per la seguretat del Mar Mediterrània

Concentració per la seguretat del Mar Mediterrània

Villaverde explica que “el fenomen de robatoris a les escoles és una cosa que sobrepassa Mataró i s’ha convertit en un problema estès que requereix de mesures a nivell autonòmic. És la Generalitat la que hi ha de prendre cartes”. En aquesta línia també l’Alcalde David Bote, a Twitter, ha aprofitat la piulada sobre la trobada d’aquest dilluns per tornar a demanar més Mossos d’Esquadra a la ciutat.

Totes les parts presents a la reunió de treball: centre, famílies, Ajuntament, Generalitat, cossos policials s’han emplaçat a seguir treballant amb les noves mesures més de xoc i d’altres a mig termini. A les mares i pares del Mar Mediterrània els agradaria alçar més els murs i tanques exteriors de l’escola per dificultar més els accessos no desitjats i vandàlics al recinte escolar.

Arxivat a:

Comentaris (6)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive