El Mar Mediterrània reclama accions concretes per reforçar la seva seguretat
Notícies relacionades
El Mar Mediterrània reclama accions concretes per reforçar la seva seguretat

El Mar Mediterrània reclama accions concretes per reforçar la seva seguretat

Les famílies del Mar Mediterrània, el centre, la Generalitat i l’Ajuntament es reuneixen després de les darreres entrades i robatoris al centre

Accions concretes de xoc de cara als propers dies i setmanes de vacances escolars per una banda i compromís d’altres accions a mig termini, unes i altres per reforçar la seguretat del centre. Això és el que reclamen des del Mar Mediterrània, l’institut-escola de Mataró que ha rebut fins a quatre robatoris i entrades vandàliques en pocs mesos.

Aquest dilluns al matí s’ha celebrat primer una concentració i després una reunió a l’interior del centre escolar. L’Alcalde, el regidor d’educació i el director dels Serveis Territorials han donat suport a la comunitat educativa del centre, farta i desesperada davant la successió de robatoris. “La reunió ha anat bé i esperem seguir treballant. L’Ajuntament ha fet el que ha pogut però les mesures preses fins ara són insuficients o s’han de revisar”, explica Maite Villaverde de l’associació de famílies del Mar Mediterrània.

Concentració per la seguretat del Mar Mediterrània

Concentració per la seguretat del Mar Mediterrània

Villaverde explica que “el fenomen de robatoris a les escoles és una cosa que sobrepassa Mataró i s’ha convertit en un problema estès que requereix de mesures a nivell autonòmic. És la Generalitat la que hi ha de prendre cartes”. En aquesta línia també l’Alcalde David Bote, a Twitter, ha aprofitat la piulada sobre la trobada d’aquest dilluns per tornar a demanar més Mossos d’Esquadra a la ciutat.

Totes les parts presents a la reunió de treball: centre, famílies, Ajuntament, Generalitat, cossos policials s’han emplaçat a seguir treballant amb les noves mesures més de xoc i d’altres a mig termini. A les mares i pares del Mar Mediterrània els agradaria alçar més els murs i tanques exteriors de l’escola per dificultar més els accessos no desitjats i vandàlics al recinte escolar.

Arxivat a:

Comentaris (5)

Sensevergonya Fa 2 anys
Bote dorms per la nit, enganyant a aquestes pobres families? tu defenses a la xusma que roba a les escoles i a la gent pel carrer i solament busques vots futurs d'aquesta xusma mentre et reuneixes a fer el paripè amb aquestes pobres families. Quina farsedat la teva. Ja no enganyes quasi a ningú, ja t'ho trobares, 3/4 parts dels teus vots aniran a Vox malgrat ens pessi a alguns.
x Fa 2 anys
El problema de la delinqüencia a Mataro i catalunya ja el sabem, el perfil majoritari del delinqüent habitual tambe el sabem, pero clar, com aquests delinqüents han estat introduits i amparats pels politics per raons politiques mai ho aceptaran, aqui s'ha colat molta mala gent, i molta gent que nomes vol viure del conte, i ja se sap que si no es reconeix un problema mai es podra resoldre, pero aqui s utilitza molt la demagogia, que si es culpa de la societat, pobressa....mentida.
a l'usuari X Fa 2 anys
exacte, aquí a Catalunya son els reis de la demagogia i del bonisme i aixi´ens ha anat, mentre s'han forrat politics i funcionaris, els catalans de carrer cada vegada pitjor amb una Catalunya més decadent i treballant els catalans per mantenir a tota la xusma que no paren de portar els polítics per forrar-se amb cadascun que porten, i nosaltres a pagar a través d'impostos i no tenint bastant a través de patir robatoris, ocupacions, etc
Joan coromines Fa 2 anys
Que fals que es el alcalde, mare meva.
Bote assumeix el problema de fons i no pilotes fora Fa 2 anys
Tots sabem quin és el problema de fons als barris, a les escoles i amb la inseguretat. En bote com sempre: arreu és igual i més mossos. I el problema de fons que esteu destrossant els barris de Mataró?
mare Fa 2 anys
fa gràcia veure la habitual hipocresia de l'alcalde, el veus reunint-se amb families quan és ell el que protegeix i atrau els delinquents . En aquesta escola mai habia robatoris ni vandalisme a l'hort que fan els nostres fills fins que hi és aquest alcalde que protegeix i busca votos de gent dolenta i que mai el veuràs parlar malament d'ells ni posar la policia a vigilar a aquesta gent.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive