“L’EMMM no està en perill però ara hi ha altres prioritats”
“L’EMMM no està en perill però ara hi ha altres prioritats”

“L’EMMM no està en perill però ara hi ha altres prioritats”

El regidor d’educació Miquel Àngel Vadell assegura que la rebaixa pressupostària de l’EMMM possibilita oferir la mateixa oferta amb menys grups i horaris

La rebaixa del pressupost de l’Escola Municipal de Música de Mataró per al proper curs és de 45.000 euros i és “una decisió que ens ha tocat de prendre, perquè la situació de l’Ajuntament és la que és, hi ha altres prioritats i aquesta no és una competència municipal”. El regidor d’educació de l’Ajuntament Miquel Àngel Vadell argumenta que “no es perdrà oferta, sinó número de grups i franges horàries” i sentencia que “òbviament, l’EMMM no està en perill”.

La protesta de docents i alumnes per la retallada del pressupost de l’escola s’entén des del Govern de Mataró, que es veu obligat a complir amb el seu pla de sostenibilitat i reduir inversions en àmbits com l’educatiu on les competències no són municipals. “S’entén que estiguin decebuts però també s’ha d’entendre que aquesta ciutat s’ha proposat de no deixar ningú enrere i ara el que toca és prioritzar les polítiques de reconstrucció social i econòmica després de la Covid, on hi destinem més de sis milions”, explica Vadell, també titular de Presidència.

El regidor rebutja que es digui que el govern no aposta per l’EMMM “perquè del 2016 al 2020 el seu pressupost l’hem apujat 240.000 euros revisant condicions per millorar el servei”. Vadell assegura que “continuem creient en el model i apostant per l’EMM però hi ha cops que ens toca prendre decisions que no són agradables”.

Vadell assegura que la retallada és de 27 hores i que pot comportar “menys oferta d’horaris i de grups però no menys places, teníem clar que no es podia perdre oferta” i assegura que el govern vol mantenir el model d’escola de tots aquests anys.

 

Arxivat a:

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive