Laia Nonell, nova Preidenta d'Òmnium
Notícies relacionades
Laia Nonell, nova Preidenta d'Òmnium

Laia Nonell per Carles Estapé, relleu al capdavant d’Òmnium Maresme

La Presidenta es marca com a objectiu “seguir sent referents i renovar-nos per seguir sent útils”

Relleu al capdavant d’Òmnium Cultural Maresme. Laia Nonell Fernàndez, de 31 anys, va ser escollida nova presidenta de la delegació comarcal de l’entitat en substitució de Carles Estapé. L’assemblea va escollir a Nonell al capdavant d’un equip continuista en el que Estapé segueix, en aquest cas com a vicepresident. 

El nou equip al capdavant d’Òmnium Maresme el formen, a més de Nonell i Estapé, Jordi Fernàndez, Massimo Cova, Mercè Pedemonte, Toni Rodon, Ignasi Gómez i Arcadi Martín. Nonell va recalcar que “som referents a l’hora de crear xarxes i bastir complicitats i ho hem de seguir sent”.  En aquest sentit va demanar als associats una “renovació per ser útils, per seguir sent útils” conjuminant les lluites per l’alliberament nacional i “per una llengua viva, rica i de futur i una cultura que ens expliqui com a país en la nostra diversitat”. 

Estapé reivindica l’entesa i el tarannà conciliador

A la part final de l’assemblea d’Òmnium, oberta al públic, Carles Estapé es va acomiadar. Va voler recordar els dos antics presidents de la delegació que han mort les darreres setmanes (Pere Solà i Carles Forns) i va fer un discurs emotiu reivindicant la tasca fenta durant el que va definir com “els anys més intensos i il·lusionants de la meva vida”. Estapé va recordar “la gran intensitat” de la tardor del 2017 i la tasca duta a terme, va assegurar que mantindrà el compromís amb l’entitat i va anunciar que “poso el bagatge de tots aquesta anys al servei de nous projectes socioculturals i dinàmiques d'intercanvi entre persones ideològicament allunyades”.

En el seu comiat de President, Estapé es reivindicava com com a bastidor de ponts i enteses i pel seu tarannà conciliador. “Jo estic independentista però confesso que les meves contradiccions superen les certeses i és per això que reivindico la unitat civil, social i nacional del país i em crec dogmàticament la consigna d'un sol poble”.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive