Un jutge de Mataró ha cancel·lat el deute
Notícies relacionades
Un jutge de Mataró ha cancel·lat el deute

Un jutge cancel·la el deute de 40.000€ a un mataroní amb múltiples préstecs acumulats i de baixa

L'home va acumular préstecs i micropréstecs amb la seva parella i se'ls va quedar tots quan es va trencar la relació, arribant a pagar 1.400 euros mensuals i amb una baixa laboral que li disminuïa els ingressos

El Jutjat de Primera Instància núm. 8 de Mataró ha cancelat el deute acumulat de 40.000 euros d'un home que no tenia mecanismes per fer-hi front, en base al que preveu la Llei de la Segona Oportunitat. Així ho ha informat Repara Tu Deuda Advocats, despatx especialitzat en la tramitació d'aquesta llei. 

Com expliquen els advocats de Repara tu Deuda, el jutge ha dictat el Benefici d'Exoneració del Passiu Insatisfet (BEPI) en el cas d'un home amb un deute de 40.000 euros que no tenia manera de pagar. Segons la sol·licitud presentada pel deutor, les causes de l'estat en què es trobava provenen del sobreendeutament per préstecs i micropréstecs que va anar pagant conjuntament amb la seva parella. Quan la relació es va trencar, es va quedar amb tots els préstecs, que ascendien a 1.400 euros mensuals. Aquest fet va coincidir amb el concursat que arrossegava un problema de salut, que el va obligar a agafar la baixa durant quatre mesos, cobrant la quantitat de 700 euros.

Espanya va incorporar al seu sistema jurídic la Llei de Segona Oportunitat l'any 2015, i permet a tot tipus de persones que han patit un problema econòmic trobar vies per resoldre'l i començar de nou des de zero. Aquesta legislació permet l'exoneració del deute de particulars i autònoms sempre que es compleixin una sèrie de requisits. En termes generals, n'hi ha prou amb què el concursat no superi els 5 milions d'euros de deute, que actuï en tot moment de bona fe i que no hagi estat condemnat per delictes socioeconòmics en els deu últims anys.

El despatx d'advocats Repara tu Deuda compta amb més de 20.000 clients, procedents de tots els punts d'Espanya, i des de 2015 porta acumulats fins a 170 milions d'euros exonerats en deutes cancel·lats, segons destaquen des del mateix despatx

Comentaris (5)

MAR Fa 7 dies
Tothom mereix una segona oportunitat. Espero que pugui viure a partir d’ara més tranquil i millorar la seva salut.
Apex Fa 7 dies
Ayer vine de viaje de Alemania y sólo tienes que ver los coches que circulan por la calle para ver la diferencia de nivel económico con esta España socialista. Cada vez somos más pobres que nuestros vecinos. Dentro de poco nos adelantará también Portugal. Ya lo han hecho muchos países del Este. Decisiones como esta que crea inseguridad jurídica hace que nadie venga a invertir nada aquí. Hemos decidido ser neo-comunistas y es lo que tenemos.
a veure... Fa 7 dies
una cosa es un credit de vivenda o algo necessari, un altre microcredits o credits per canviar de cotxe, cirurgia estetica o fer un viatge...si son coses d'aquestes no s'hauria de cancel.lar cap deute, que hi ha molta gent que viu per sobre de les seves possibilitats, i estic segur que el banc o financiera no perdren aquests diners, repercutiran via interessos en la gent que si paga.
Barrabas Fa 11 dies
Felicito a aquest senyor per l'exoneracio del seu me'n alegro i molt,,,,
jutjat de Matró Fa 11 dies
Ahir vaig anar a la seu de Méndez Núñez al número 7. Quina mala educació vaig rebre per part de la treballadora. Faltar al respecte a una ciutadana educada que li està informant.... sense comentaris.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive