Un jutge de Mataró ha cancel·lat el deute
Notícies relacionades
Un jutge de Mataró ha cancel·lat el deute

Un jutge cancel·la el deute de 40.000€ a un mataroní amb múltiples préstecs acumulats i de baixa

L'home va acumular préstecs i micropréstecs amb la seva parella i se'ls va quedar tots quan es va trencar la relació, arribant a pagar 1.400 euros mensuals i amb una baixa laboral que li disminuïa els ingressos

El Jutjat de Primera Instància núm. 8 de Mataró ha cancelat el deute acumulat de 40.000 euros d'un home que no tenia mecanismes per fer-hi front, en base al que preveu la Llei de la Segona Oportunitat. Així ho ha informat Repara Tu Deuda Advocats, despatx especialitzat en la tramitació d'aquesta llei. 

Com expliquen els advocats de Repara tu Deuda, el jutge ha dictat el Benefici d'Exoneració del Passiu Insatisfet (BEPI) en el cas d'un home amb un deute de 40.000 euros que no tenia manera de pagar. Segons la sol·licitud presentada pel deutor, les causes de l'estat en què es trobava provenen del sobreendeutament per préstecs i micropréstecs que va anar pagant conjuntament amb la seva parella. Quan la relació es va trencar, es va quedar amb tots els préstecs, que ascendien a 1.400 euros mensuals. Aquest fet va coincidir amb el concursat que arrossegava un problema de salut, que el va obligar a agafar la baixa durant quatre mesos, cobrant la quantitat de 700 euros.

Espanya va incorporar al seu sistema jurídic la Llei de Segona Oportunitat l'any 2015, i permet a tot tipus de persones que han patit un problema econòmic trobar vies per resoldre'l i començar de nou des de zero. Aquesta legislació permet l'exoneració del deute de particulars i autònoms sempre que es compleixin una sèrie de requisits. En termes generals, n'hi ha prou amb què el concursat no superi els 5 milions d'euros de deute, que actuï en tot moment de bona fe i que no hagi estat condemnat per delictes socioeconòmics en els deu últims anys.

El despatx d'advocats Repara tu Deuda compta amb més de 20.000 clients, procedents de tots els punts d'Espanya, i des de 2015 porta acumulats fins a 170 milions d'euros exonerats en deutes cancel·lats, segons destaquen des del mateix despatx

Comentaris (5)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive