Alfons Canela, portaveu de Junts per Mataró
Alfons Canela, portaveu de Junts per Mataró

Junts per Mataró vol la dimissió de la regidora de seguretat

Junts per Mataró vol explicacions per la crisi de la Policia Local i “el cessament dels responsables que es determinin per la omissió de donar el servei”

Les dues nits sense Policia Local a Mataró d’aquest darrer cap de setmana han motivat la lògica reacció dels partits de l’oposició a l’Ajuntament, que exigeixen explicacions i solucions al govern municipal. Un dels més explícits és Junts per Mataró que mitjançant un comunicat ha demanat la dimissió de la regidora de seguretat Anna Villarreal per “la seva incapacitat política” i el cessament dels responsables de no haver donat servei.

El grup liderat per Alfons Canela es fan ressò de les problemàtiques fetes públiques en la plantilla i condicions de la Policia Local i denuncien que l’Ajuntament no els hagi facilitat mai, bo i preguntar-ho, les dades d’absentisme en el cos. Junts reclama la convocatòria d’un “Ple, per interès general de la ciutat, en matèria de seguretat”.

La regidora Anna Villarreal. Foto: R.Gallofré

La regidora Anna Villarreal. Foto: R.Gallofré

Demanen depurar les responsabilitats que calguin

Junts recorda que “deixar la ciutat sense servei de policia, alterant greument el dret de seguretat ciutadana, pot ser considerada un acció o omissió tipificada com a falta molt greu per la llei” i que afirma que “fa ja massa temps que no es prenen decisions al respecte, i que la obligació d’aquest Govern era fer tot el possible per intentar solucionar aquesta situació i no posar excuses dient que les competències són d’uns o d’altres per no admetre que les seves polítiques de seguretat no funcionen i que això ha acabat repercutint en el mal servei o deixar sense servei a la ciutadania”.

És en aquest extrem que demanen “el cessament de la Regidora de Seguretat Pública, vista la incapacitat política per redreçar aquesta situació, així com el cessament dels responsables que es determinin per la omissió de donar el servei, negant el dret a la seguretat ciutadana dels mataronins i mataronines”.

Arxivat a:

Comentaris (6)

Manuel Fa 1 any
Con el proces Catalunya quedo huerfana en su gobernabilidad. .Falta de recursos para sanidad,policia local ,mossos etc .Ciudades cada dia con mas gente inmigrante y casi barrios guetos.Cada cual asuma responsabilidades.
Jordi Fa 1 any
Ens omplim la boca de crítica i no és per defensar qui hi ha actualment al govern. Sempre ha estat igual, i no es veu cap senyal de que amb altres forces governant la cosa canviï. Com a moltes àrees, és més fàcil, per no dir econòmic, ( sempre anem a parar allà mateix) carregar-se el responsable, que no fer fora tot l' equip.
Al senyor Canela Fa 1 any
A veure senyor Canela, quants cops heu demanat la dimissió del conseller d'Interior per no haver mossos en la ciutat, cosa que passa sovint i no un cap de setmana sinó molts més dies? Us alarmeu perquè la policia municipal té dos patrulles per Mataró i us calleu quan mossos tenen dos patrulles per tota la comarca, Mataró inclosa. Canela, Canela, tipus llest....
Jose Casado (VOX Mataró) Fa 1 any
Ahora le interesa a este impresentable los problemas de la PL? Son sabedores de todo desde hace meses. Nobita, no engañas a nadie.
Piqueu amunt... qui és el cap de seguretat? Fa 1 any
ein?
marta Fa 1 any
Ja tardes Anna a dimitir, quina vergonaya de ciutat que tenim , fa pena, dimissió per la cúpula socialista que només fan que cobrar, estar a sentats a la poltrona i no gestionen ni fan res de res, Mataró fa pena, els carrers estan malament ( llambordes, iluminació, neteja embornals , neteja àrbres, i un llarg etc.), no hi ha seguretat, que feu amb el impostos que recaudeu que a sobre aneu pujant, ja us ho dic el que feu, pujar vos el sou per no fer res. Busqueu una altra feina!!!!!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive