L'Hospital de Mataró, en lluita contra el coronavirus. Foto: R.Gallofré
L'Hospital de Mataró, en lluita contra el coronavirus. Foto: R.Gallofré

Redacció

L'Hospital de Mataró agraeix la solidaritat de ciutadans i empreses

El Consorci Sanitari del Maresme alerta que es necessita, sobretot, mascaretes FFP2 i FFP3, així com bates impermeables.

El Consorci Sanitari del Maresme ha volgut agrair les mostres de solidaritat que ha rebut dels ciutadans i empreses de Mataró i la comarca, després que divendres passat, el CSdM va fer una crida a les empreses, entitats i ciutadania de la comarca perquè donessin material sanitari per als professionals dels diferents centres del Consorci Sanitari del Maresme davant de l’epidèmia de COVID19. La resposta ha estat immediata i el mateix divendres es va rebre un volum de material sanitari (mascaretes quirúrgiques, d’alta protecció i bates quirúrgiques) equivalent al que necessita l’Hospital de Mataró per funcionar un dia sencer. I les donacions continuen arribant.

Per això, des de l'Hospital s'agraeixen totes les donacions, així com les infinites mostres de solidaritat i recolzament que estan rebent els equips de professionals de part de tota la societat maresmenca. Afegeixen, això sí, que el material que es necessita en aquest moment és: mascaretes de protecció respiratòria FFP2 i FFP3 i bates impermeables. Recorden que no poden acceptar  les donacions de mascaretes realitzades amb material no homologat –mascaretes cosides a casa amb roba de cotó–  ja que no son vàlides per l’ús sanitari.

29 positius entre els professionals sanitaris

La situació a l'Hospital de Mataró és delicada, després que es confirmessin 29 professionals sanitaris contagiats per coronavirus del centenar que estava amb aïllament domiciliari. La manca de material és una constant en tots els centres sanitaris del país, i les peticions es fan precisament per poder treballar amb seguretat i que no creixin el número de contagiats entre els professionals, ja que això pot entorpir una tasca que s'està fent ja en una situació de càrrega de treball excessiva.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive