Flota híbrida i de color cridaner per la Policia Local de Mataró
Flota híbrida i de color cridaner per la Policia Local de Mataró

Redacció

Flota híbrida i de color cridaner per la Policia Local de Mataró

La Policia Local incorpora al seu parc mòbil 5 vehicles híbrids logotipats amb retolació d’alta visibilitat que se sumen a d'altres novetats

L'Ajuntament de Mataró ha reforçat la seva flota de vehicles policials amb cinc noves unitats híbrides, totes elles amb etiqueta ECO, que s'han adaptat seguint els nous criteris de retolació corporativa basats en l'alta visibilitat i el patró Battenberg, un codi de colors europeu que garanteix la identificació ràpida dels vehicles policials a gran distància.

Aquesta inversió, que ascendeix a 404.454,60 euros amb IVA inclòs, ha estat presentada pel mateix alcalde de la ciutat, David Bote, i la regidora de Mataró Segura, Núria Moreno. Els nous cotxes, 4 del model Ford Kuga SUV i 1 del model Ford Kuga 4x4, estan dissenyats per a les tasques de patrullatge ordinari i estan equipats amb tecnologia híbrida per reduir el consum de combustible i les emissions contaminants, cosa que els fa mereixedors de l'etiqueta ECO de la DGT.

Aquesta aposta per vehicles híbrids reflecteix l'interès de l'Ajuntament de Mataró en promoure la mobilitat sostenible i contribuir a la reducció de l'impacte ambiental. A més, aquesta inversió s'emmarca en una renovació més àmplia de la flota policial, que ha inclòs la substitució d'altres vehicles i motocicletes per unitats més eficients.

F Z6TiObAAEJUZh
L'alcalde i la regidora mirant-se un dels cotxes

 

Amb aquesta mesura, la Policia Local de Mataró pot millorar la seva resposta davant situacions d'emergència i incrementar la seguretat ciutadana, alhora que aposta per una flota més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. La incorporació d'aquests vehicles híbrids a la flota de la Policia Local no només contribueix a millorar l'eficiència i sostenibilitat dels desplaçaments dels agents, sinó que també reforça la visibilitat i identificació dels vehicles policials. El patró Battenberg, juntament amb l'ús d'etiquetes ECO, demostren l'aposta de l'Ajuntament de Mataró per modernitzar el cos policial i garantir una resposta eficaç en situacions d'emergència, mantenint alhora una consciència ecològica en línia amb les tendències de mobilitat sostenible. Aquesta inversió no només beneficia els agents sinó també tota la ciutadania, assegurant una millor presència policial i una major protecció del medi ambient local.

Comentaris (10)

Les motos es van cremar al pàrquing Fa 3 mesos
Hi va haver un incendi al pàrquing de la Policia Local de la Geganta i se'ls van cremar quasi totes les motos elèctriques. Per què? Fàcil: perquè la Policia Local de Mataró no surt al carrer i té les motos i els cotxes sempre aparcats. Només els treuen per anar a esmorzar o a fer el cafè.
para que tantos? Fa 3 mesos
si luego sale a lo sumo 1 o 2 a patrullar a la vez, tenemos una de las ciudades mas inseguras de europa y ahora a comprar cochecitos a precio de unicornio, total para que?...las noches que no hay sufientes policias para el turno estaran todos bien encerraditos en el garaje...con este precio de marcas mas baratas y mediante concurso para elegir el mejor precio se podrian haber comprados mas y que asi mas policias estuviesen en la calle...pero no.
ahora entiendo Fa 3 mesos
la subida nauseabunda de ibi, basura....hay que pagar los vehiculos policiales a precio de oro...como puede costar tan cara esta compra? miras los precios normales de venta, y le sumas cuanto puede costar la adaptacion a policia...y aun no ves el resto del coste, ha habido concurso publico o a dedo? ¿se compran directos o a algun intermediario? que alguien lo aclare porque no se entiende..no hay vehiculos mas baratos? la gente se adapta a lo que tiene el ayuntamiento no?
Anonimo Fa 3 mesos
No se para que los quieren si luego no se les ve por las calles i si llamas te dicen que no tienen ninguna unidad disponible.
Per què volen cotxes? Fa 3 mesos
Per anar a buscar la baixa, hi poden anar a peu, i si la malaltia és molt greu, ho pot fer un familiar dels agents. No es necessita cap coxe.
Cotxes no contaminants Fa 3 mesos
Els cotxes patrulla de la Policia Local de Mataró són els menys contaminants de la ciutat, perquè només surten per anar a esmorzar. Quasi no gasten gasolina.
Color criadaner Fa 3 mesos
També haurien de posar els agents de color cridaner, que els actuals deuen ser transparents o deuen anar tots de paisà, que no se'n veu mai cap enlloc, i són quasi dos-cents!
Oscar Fa 3 mesos
Si les matematiques no fallen ... 404.454,60 € dividit entre 5 vehicles surt a 80.890,92 € per vehicle ... Ens em tornat locus ??? Que fàcil es malgastar amb els calers dels ciutadants; realment tenim els polítics que ens mereixem.
Pere Fa 3 mesos
5 nuevos coches por valor de 400.000€,, sale cada coche a 80.000€,, ni que fueran pintados en un baño de oro, estará mal puesta la noticia y si es real estos precios se tendría que denunciar al Ayuntamiento,, por esos 400.000 € se pueden comprar 25 Dacia Sanderos que hacen la misma función, patrullar por las calles y luego ir a la Torre Meroil a tomar cafe. En serio 400.000 ???
JUDAS Fa 3 mesos
Con el dinero de los demás yo también me cambiaria el coche,, el año que viene a subir el IBI , la basura y lo que les de gana a estos políticos y luego diremos mira que coches mas bonitos tenemos en Mataro,, valiente pandilla ,,,,,

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive