Els guanyadors de Dream Big Express, competició d'idees per a la mobilitat sostenible al TecnoCampus
Els guanyadors de Dream Big Express, competició d'idees per a la mobilitat sostenible al TecnoCampus

Competició d'idees per a la mobilitat sostenible al TecnoCampus

Mataró ha acollit l'Imagine Express 202, impulsat per Renfe i on es treballen solucions a reptes com la gestió energètica, el turisme o la mobilitat

El TecnoCampus de Mataró va ser l'escenari dilluns passat, dia 15, ahir de  l'esdeveniment inicial de l'Imagine Express 2022, impulsat per Imagine Express, Renfe-SNCF en Cooperació, TecnoCampus i Renfe  Més de 80 persones es van reunir per equips per participar a la competició d'idees en l'àmbit de la sostenibilitat, el turisme i la mobilitat: el Dream BIG Express. 

Es tracta d'una iniciativa que consisteix en  una competició on es treballen solucions a reptes proposats sobre: ​​eficiència en la gestió energètica, el turisme o la mobilitat. Aquesta nova edició va comptar amb la participació d’equips procedents de cursos universitaris i de cicles formatius.

Després de 3 hores de sessió, de 15 h a 18 h, un jurat format per diferents experts del sector va triar l'equip guanyador, que accelerarà la seva idea al programa Imagine Express 2022, a bord d'un tren d'alta velocitat entre Barcelona i París proper mes de febrer. El projecte guanyador va ser Efitrònica, que va presentar una solució para crear trens més eficients i sostenibles, i que van proposar els estudiants Joan Gabarró, Pau López i Alberto Rodríguez. 

Després d'un any i mig, de pausa derivada de la Covid-19, aquesta nova edició d'Imagine Express vol promoure el talent jove i innovador en el marc d’un viatge amb tren d'alta velocitat entre Barcelona i París.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive