La Fira d'Atraccions de Mataró, en una imatge d'arxiu
La Fira d'Atraccions de Mataró, en una imatge d'arxiu

La Fira d'atraccions es farà de l'11 al 20 de juny

La fira tindrà limitacions d'aforament al 30% i control d'accessos però mantindrà ubicació, atraccions i format similars als dels anys anteriors

La Fira d'atraccions torna a Mataró, tal i com va avançar Capgros.com. Ara ja se'n saben les dates: de l'11 al 20 de juny, al seu recinte habitual del Nou Parc Central. Serà, per tant, tres setmanes més tard del que li tocaria, ja que habitualment se celebra a la capital del Maresme coincidint amb la segona pasqua, que té lloc aquest cap de setmana. S'ha hagut d'endarrerir en el calendari perquè fins aquest mes de maig la Generalitat no ha aprovat la norma que permet celebrar aquest tipus d'esdeveniments

L'esdeveniment s'ha d'adaptar a les normes vigents contra la Covid, establertes pel Pla sectorial que ha aprovat la Generalitat per als parcs i fires d'aquest tipus. Les atraccions s'instal·laran al Nou Parc Central, com és habitual, però amb una distribució diferent a l'habitual per garantir la distància entre elles i que no es produeixin aglomeracions. A banda, hi haurà fireta de primavera i 'habitual zona de bars i restaurants, en aquest cas al Parc Central.

L'aforament estarà limitat a un 30%, de cara garantir la distància de seguretat entre els assistents, i per tant hi haurà control d'accessos d'entrada i sortida. S'aplicaran tots els protocols necessaris de neteja i desinfecció de les atraccions, i també es garantirà que la zona de restauració s'adapti a les mesures anti-Covid, amb reubicació dels espais perquè hi hagi prou distància entre taules. 

La regidora de Promoció Econòmica, Núria Moreno, constata que l'Ajuntament i els firaires estan fent "un gran esforç" perquè l'esdeveniment es pugui celebrar, quelcom que considera que val molt la pena de cara a oferir a la ciutadania nous punts de trobada i un cert retorn a la normalitat. "L'experiència de Sant Jordi va ser molt benvinguda i molt positiva i creiem que cal continuar en aquest sentit", apunta Moreno, que destaca que Mataró serà una de les primeres ciutats que acollirà una fira d'aquestes dimensions. 

 

 

Comentaris (5)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive