L'alcaldable d'ERC a Mataró Pim Camprubí durant la seva conferència. Foto: @bautadivori
L'alcaldable d'ERC a Mataró Pim Camprubí durant la seva conferència. Foto: @bautadivori

ERC vol una estació central de busos i un bicing a Mataró

Pim Camprubí, alcaldable d’ERC, retrata en un vídeo durant una ‘carrera’ de taxi els problemes de mobilitat de Mataró i promet replantejar els trams més problemàtics del carril bici

La mobilitat és un dels cavalls de batalla electoral entre partits i el principal oponent al PSC, l’ERC de Pim Camprubí, vol abonar-s’hi. Per això han recollit en un vídeo, un enregistrament d’una carrera a bord d’un taxi per Mataró, les diferents problemàtiques en matèria de mobilitat, els punts claus i les propostes republicanes al respecte. Entre les solucions que posa Camprubí sobre la taula hi ha una nova estació central de busos, un servei de bicis elèctriques tipus bicing o replantejar l’actual Anella Ciclista.

Diuen des d’ERC que “la mobilitat a Mataró actualment és un caos, i això comporta conseqüències negatives per les vies comercials, la implementació de la mobilitat sostenible o la seguretat vial de la ciutat”.

 

Canvis al carril bici

Bona part dels problemes que identifiquen durant el trajecte en taxi que recull el vídeo venen de l’Anella Ciclista. ERC es compromet si govern a replantejar-la modificant “aquells punts problemàtics per millorar la seguretat dels usuaris i reduir accidents”. Per fomentar l’ús d’aquest mitja estudiaran la creació “d’un servei de disposició de bicicletes per la ciutadania, semblant al Bicing de Barcelona o la Girocleta de Girona”.

El tema dels autobusos, en boga aquesta setmana per la queixa dels veïns del Torrent, també té proposta a mida al catàleg d’ERC que no és el primer cop que proposa crear una estació central d’autobusos a Mataró. Serviria, defensen, per “ descongestionar el centre de la ciutat, atraure i millorar la connexió amb altres municipis del Maresme i fomentar la capitalitat”.

Altres aspectes de mobilitat que recullen en el seu programa són la transofmració de la Nacional II en una via urbana, la revisió de les línies d’autobús de Mataró per tal que arribi a les urbanitzacions, polígons industrials i Tecnocampus o un servei de bus adaptat que vagi fins a la platja durant la temporada d'estiu.

Arxivat a:

Comentaris (10)

josep Fa 3 mesos
estació de busos a torre Llauder Fa 50 anys que els arbres que hi planten es moren Preservar els vius i la resta espai per als autobusos 1à plantada Pollancres 2à plàtans 3à oms i només queden les vores
Només existeix el Centre? Fa 4 mesos
Des de el començament de la democràcia que no es fa res mes que abocar els diners de tots el ciutadans de Mataró al Barri Centre perquè els funcionaris municipals i les persones que es creuen els amos de la Ciutat, visquin millor. Convido a qualsevol polític a que es passegi per eixos de mobilitat de la resta de barris a veure com de poc pacífics son en comparació al Centre.
Biciclista Fa 4 mesos
"Hem vist les obres com afecten, hem vist que no hi ha carril bici, hem vist algunes millores que es podrien fer en algun punt...". Me ha hecho recordar a la genial frase de Rajoy: "los Catalanes hacen cosas".
Per les lleis que aproven Fa 4 mesos
ERC és el partit polític que ha passat, de la casa i l'hortet de Macià, a propiciar la okupació de les cases dels catalans
Anonimo Fa 4 mesos
La estación de autobuses en el solar del Corte Ingles.
Vinga ... Fa 4 mesos
aquests son els problemes que preocupen als mataronins? erc viu al seu mon paralel, pero d'ocupacions i delinqüencia millor no dir res...clar es que igual algu pensa que ells tenen part de la culpa, ja vam veure com el rufian defenia les ocupacions a BCN, i bueno i parlar de delinqüencia, sera perque ells de manera implicita reconeixen que es per culpa seva i les seves politiques, ja d'aixo no diuen res sino es per dir sol.lucions utopiques "buenistes"..aquests no son cap sol.lucio..
Judas Fa 4 mesos
Y también un local, con tapas y birras gratis para todos
són els únics que fan propostes reals Fa 4 mesos
bona tarda, estic veient que sou els únics que feu propostes reals i necessàries per Mataró, ja teniu el meu vot!!
rius Fa 4 mesos
però es curiòs que ERC mai vol acabar amb els okupes i els delinqüents, ni parlar-ne mai. Serà perque son els que els assessoren i llencen als mataronins i catalans? mentre s'omplen les butxaques amb ells. qui pot votar a un partir que estarà abans defensant i portant un okupa que a un mataroní i català mig que solament ERC els vol per pagar i pagar i mantenir i mantenir.
I que diu ERC sobre... Fa 4 mesos
Com tenim els barris Gràcies es a la vostra política a la Generalitat de concentrar la immigració pobre? Què diu ERC que a escoles com Angela Bransuela o Mediterrània el català no és parla ni per alguns professors? Còmplices de la destrucció del català i la concentració de la pobresa.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive