Entra en servei la nova rotonda de l'N-II a Sant Simó
Entra en servei la nova rotonda de l'N-II a Sant Simó

Entra en servei la nova rotonda de l'N-II a Sant Simó

La nova rotonda ha de servir per millorar la seguretat viària i la canalització del trànsit en aquest punt de Mataró

La Generalitat ha posat oficialment en servei aquest dimarts, dia 4, una nova rotonda a l'N-II al seu pas per Mataró, en concret a la zona de Sant Simó. La rotonda, que ja estava habilitada des de fa uns dies, ha de servir per a millorar la seguretat viària i la canalització del trànsit en aquest encreuament entre la carretera i el Camí Ral, i ha de contribuir a pacificar l'N-II al seu pas per la capital del Maresme. 

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat aquest dimarts el giratori, a la intersecció de la carretera amb el Camí Ral, juntament amb l’alcalde de Mataró, David Bote. Aquesta actuació ha comptat amb un pressupost de 900.000 euros. L’obra ha inclòs una nova rotonda, de 36 metres de diàmetre, amb dos carrils d’entrada de l’N-II en ambdós sentits de circulació, la connexió amb el camí Ral i l’execució d’un camí pavimentat paralꞏlel a la carretera per eliminar un gir a l’esquerra i donar així accés a nombroses hortes existents a la zona.

653f05b3 cbb0 4ba1 b9ca 04df9351fdef

Les autoritats, en la visita inaugural

D’aquesta manera, l’actuació facilita la canalització del trànsit i la seguretat viària en un punt de la xarxa per on circulen més de 22.000 vehicles diaris de mitjana. D’altra banda, s’han executat diverses obres de millora en un tram de la travessera com l’eliminació de barreres metàl·liques biones i l’estesa d’una nova capa de ferm. 

Aquesta actuació s’emmarca dins del Conveni subscrit pel Departament i l’Ajuntament de Mataró de cessió del tram de l’N-II al seu pas pel municipi, així com en l'agenda d'actuacions previstes en el projecte de pacificació de la carretera. Els pressupostos de  la Generalitat per al 2022 inclouen una partida per reduir de dos a un carril per sentit el tram entre Mataró i Montgat, amb la creació de carrils bici i ampliació de les voreres. 

Arxivat a:

Comentaris (5)

N-II o Av. Maresme? Fa 1 any
Diu Capgros.....un carril en cada sentit entre Mataró i Montgat... Serà entre Porta Laietana de Mataro i Montgat, ja que entre Sant Simón i Porta Laietana l'únic projecte és el de construir més rotondes per donar fluïdesa als 2 carrils en cada sentit i aquestes "molt curiosa dada" 22.000 vehicles. I a això sorprenentment en diuen humanitzar la N-II al seu pas per Mataró.
Fina Fa 1 any
Otro gasto innecesario donde no.se producían atascos ni problemas Total no paga ni Bote ni Generalitat. Pagamos nosotros y ellos hacen sus negocios entre amiguetes
Jordi Fa 1 any
Obra innecessària i costosa si fem un mínim anàlisi cost/utilitat. I a l'horitzó l'amenaça mal dissimulada de prolongar les rondes fins a Llavaneres per clavar la dent especulativa requalificant Cinc sènies fins al mar. No ens mamem el dit.
Mateu Fa 1 any
Els que transiten periòdicament per aquest indret agraïm molt aquesta solució tant necessària per la nostre seguretat.
Judit Massuet Fa 1 any
Ostreeesss ja era hora!!! Per què era prehistòric la sortida aquesta!!!???

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive