Exterior del Cafè Nou
Notícies relacionades
Exterior del Cafè Nou

Enquesta: Què et sembla el Cafè Nou?

Us demanem la vostra opinió sobre el nou equipament turístic i cultural situat a La Riera de Mataró, inaugurat aquest passat cap de setmana

Mataró ja torna a tenir el Cafè Nou actiu. A la Riera, en ple eix cultural i cívic, aquest passat cap de setmana ha servit d’inauguració d’un equipament que es presenta com a singular des de molts punts de vista. De gran significació històrica per ser patrimoni cooperativista de la ciutat, el Cafè Nou estrena nous usos i ha de ser un cafè, un espai escènic i una oficina turística.

La intervenció arquitectònica de rehabilitació completa del Cafè Nou enllesteix l’epicentre cultural que forma el seu Pati i la Presó, també estrenada aquest any com a seu del MAC. Les obres han estat mesos enllestides i en espera de l’ìmpuls pressupostari d’aquest any per posar en marxa l’equipament. Un equipament triple, amb diversos actors compartint espais tot i que els tres usos són independents l’un de l’altre.

Inauguració del Cafè Nou
L'ENQUESTA Enquesta: Què et sembla el Cafè Nou?

Al Cafè Nou hi ha un espai d’oficina turística (la que hi havia a l’edifici de l’Ajuntament) i és que per aquests usos va rebre el finançament europeu. Igualment hi ha el servei de Cafè, laboral i socialment inclusiu, dut per la Fundació Maresme i Clack, que s’ocuparà de l’espai cultural de la planta baixa. A dalt hi ha una sala, el nou Can Gassol, per espectacles culturals com teatre de petit format, música o el que s’escaigui.

Visites teatralitzades van servir a la ciutadania que s’hi va apropar per conèixer les instal·lacions noves de trinca. Per això us preguntem què us sembla el Cafè Nou? Us convenç com s’ha dissenyat el projecte d’equipament? Són aquests els usos més adients per l’espai?

Comentaris (5)

Enriqueta Fa 9 dies
Mientras continúa como siempre un pipican donde a cualquier hora haya perros sueltos ladrando y no puedan entran los niños a jugar eso no cambiará. Eso sí, ahora los propietarios de los perros se podrán sentar a tomar una cerveza.
Ferran Fa 9 dies
Encuentro que el edificio está mui bien arreglado, pero se usará por completo?.El bar, encuentro caras las bebidas,una caña 2€, cuando en frente vale 1'30,lo dice todo,en fin,ya veremos dentro de un tiempo
Josep M@ Fa 10 dies
Ara l'unic que fa falta es realitzar i aprofitar tot els usos que ens permet aquest espai, decantar la politica del mateixos i creura amb la creativitat, la onestitat i el bon fer de les persones, si es fa així en poc temps l'espai quedarà enpetitit per la força i el dinamisme que tots portem a dins i que per simples interessos no els deixen aflorar. Esperem que Mataró sàpigue aprofitar aquest espai i no aflorin les disputes polítiques que han fet fan i esperem que no facin més malt a la
Però.. Fa 10 dies
... ningú ho ha notat que un tobogan., li falta un tobogan.....
Migue Fa 10 dies
Un altre forat negre de Mataró, tothom menys qui mana ,i despilfarra els diners dels altres ,sap que aquest bar /restaurant es inviable econòmicament. Si fossin els diners del Sr Alcalde segur que no es faria.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive