Imatge d'arxiu de Bote, Morales (esquerra) i Jerez (dreta), membres del govern municipal. Foto: Ajuntament Mataró
Imatge d'arxiu de Bote, Morales (esquerra) i Jerez (dreta), membres del govern municipal. Foto: Ajuntament Mataró

Enquesta: Quina nota li poses al govern de Mataró en la primera meitat de mandat?

Us demanem el vostre balanç sobre l'actuació del govern municipal liderat per David Bote durant aquests dos primers anys de mandat

S’ha traspassat l’equador de la legislatura municipal 2019-2023 a Mataró o, el que és el mateix, ja ha passat la primera meitat de mandat i tan govern com oposició han fet els seus balanços. Han estat dos anys marcats, òbviament, per l’adveniment de la pandèmia de la Covid-19 amb tot el que ha suposat però també el d’altres elements que han protagonitzat el pas del temps a Mataró.

Imatge d'arxiu de Bote, Morales (esquerra) i Jerez (dreta), membres del govern municipal. Foto: Ajuntament Mataró
L'ENQUESTA Quina nota li poses al govern en la primera meitat de mandat?

Convivència, seguretat, desigualtat, espai públic, fons europeus, projectes urbanístics o aposta mediambiental són alguns dels àmbits en els quals hi ha hagut més notícies. El govern que lidera l’Alcalde David Bote té 15 regidors de dos partits (13 del PSC i 2 d’ECPM) i els dos anys transcorreguts han estat els primers de la dècada amb un govern amb sòlida majoria al Ple.

Han passat dos anys de la presa de possessió i falten menys de dos anys per les properes eleccions municipals. A mig camí, doncs, es poden posar notes de la mateixa manera que en l’educació hi ha notes parcials o al final dels trimestres, per més que el que acabi comptant sigui la nota al final.

I tu, quina nota li poses al govern municipal per aquests dos anys?

Arxivat a:

Comentaris (24)

Antic mataroní Fa 2 mesos
Els resultats d'aquesta enquesta son més falsos que el amor d'una sogra, han votat els militants com 30 cops cadascú, és evident que no volen escoltar les crítiques.
M Carme de Doria Fa 2 mesos
No caldria posar nota si s'estès amb la certesa que les coses es fan ven fetes. És una vergonya els diners gastats per la pavimentació dels carrers i lo poc que han durat. Sense la professionalitat adequada, no es fan les feines ben fetes, les lloses trencades i enfonsades...Hi vinga a gastar... " fen i desfent pren l'aprenent" a costa de qui? es clar amb els diners de tots nosaltres. No cal parlar de la brutícia, broses. Més controls als carrers i una bona vigilància a tots nivells.
Niesu Fa 2 mesos
Normal, has visto quienes contratan para arreglar nuestras calles,? Moritos, negritos y machupingos, quiero decir, la mano de obra más barata que existe, sin estudios y sin formación, y te los sueltan el las calles y autopistas para arreglarlas, ahora que se jodan y las vuelvan a arreglar mientras tanto pagamos todos. Bote dimision, novales de alcalde, vente a ala obra a trabajar y dejarás de hacer el tonto
El vell PSC TORNA Fa 2 mesos
Aquell que diu tot es bo, col·loca regidors i càrrecs, es despreocupa de la ciutat, però molt se l'urbanisme i els grans projectes buits.. I arracona la gent. I tots a viure fora. Jo he votat 4 cops
x Fa 2 mesos
A veure que esta manipulada esta clar, aqui voten 10 vegades cada militant, pero bueno aixo ja seria que implicitament saben que ho estan fent malament i han de fer trampes, per un altre banda els que encara diguin que ho fa be amb la inseguretat i bruticia que tenim nomes demostra que la ideol.logia cega a la gent, ni que li robin mil vegades dirian que la cosa esta malament...a no ser que governin els altres, a llavors si...no tenim sol.lucio amb aquest ramat.
CARME COCH PUIG Fa 2 mesos
Mataró ha perdut moltíssim com a ciutat , està molt deteriorada i aixó que és la capital del Maresme. És una llàstima,falta treball,està bruta ,inseguretat ciutadana,robatoris quasi cada dia,també deunidó si ens fixem amb la mobilitat,per exemple tram Cami Ral amb doble sentit i molt pivots a tot arreu. I moltes mancances més ,la llista és llarga. En fi moltes coses a millorar i no sé qui està preparat per fer-ho. Ho veig molt complicat. M'agradria que hi poséssin mà i tot
Antonio Recio Fa 3 mesos
La encuesta está manipulada por sus amiguitos. Vamos a pasar de encuestas y vamos a demostrar en las calles el verdadero resultado.
eric Fa 3 mesos
diu molt de la honradesa d'aquest govern i endollats el fet de que clarament aquesta eenquesta suspenia el mandat ( a la vista de tots veiem com està de Mataró de insegura i decadent com mai s'ha vist) i de sobte guanya que el Bote i companyia HA FET UNA EXCELENA FEINA ........... si ens hem de refiar d'aquesta gent que arriba a fer aquestes coses anem bé, ni un mínim de imparcialitat i professionalitat tenen, hi ha més nivell i decència al carrer que al mateix ajuntament.
Ciutadana Fa 3 mesos
Aquests senyors en una empresa privada no duren ni 4 dies ni com a gestors ni com a professionals ni com a persones amb respecte insultant la inteligència del ciutadà dient que estan satisfets de la seva feina quan mai la ciutat ha estat tan insegura (ni veus la policia que no sigui per multar i a alguns), ni tan bruta, ni tan decadent ni tan malament. S'ha de tenir molta barra i molta falta de respecte al ciutadà mig.
Observador mataroní Fa 3 mesos
L'enquesta està molt polaritzada en resultats cap als dos extrems de la nota (excel·lent i insuficient), però amb un 36% de mataronins que aproven amb excel·lent la tasca del govern municipal, el David Bote tornaria a guanyar les eleccions amb majoria aclaparadora. Com diu aquell, "disfruten lo votado"
Marti Fa 3 mesos
porque esta amañat aquest resultat. Al veure la mala puntuacio de la ciutadania, els enchufats de l ajuntament de mataró s han escandalitzat i se han autovotat com a gestors excel.lents, vaja, el mateix cas k l enquesta de la gestio de merda dels actes de sant jordi
si amb 36% majoria absoluta de regidors... Fa 3 mesos
La Llei d'Hont és un exemple.
Andreu Fa 3 mesos
El alcalde es buena persona. Pero un PÉSIMO gestor. A la vista esta como está Mataró
de acuerdo Fa 3 mesos
Creo que es la mejor expresión y descripción.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive