L'artista Sit Cantallops (dreta) amb el cartell. Us agrada la seva proposta?
Notícies relacionades
L'artista Sit Cantallops (dreta) amb el cartell. Us agrada la seva proposta?

Enquesta: T’agrada el cartell de Les Santes 2022?

Us demanem la vostra opinió sobre el cartell de la Festa Major de Mataró que l’artista i tatuadora Sit Cantallops ha fet

Mataró ja coneix com és el cartell de Les Santes 2022, la imatge més esperada de l’any. L’artista i tatuadora Sit Cantallops és la creadora d’un cartell potent i ple de missatge, amb el protagonisme de dues dones que volen viure la Festa Major sense por a agressions masclistes.

El cartell s’ha donat a conèixer al Plenari de la Festa Major i suposa l’inici del compte enrere cap a Les Santes del 2022, una edició normal de la festa amb la recuperació dels seus actes més coneguts i esperats.

El cartell de Les Santes 2022, obra de Sit Cantallops
L'ENQUESTA T’agrada el cartell de Les Santes 2022?

Com a cartell d’aquesta edició tan esperada, l’artista també situa els elements de la Festa Major repartits per tota la ciutat. Sit Cantallops, de 29 anys, també és l’autora de la Vella Quaresma d’aquest 2022.

Cada any, la presentació del cartell de Les Santes suscita un ampli debat ciutadà sobre si agrada o no agrada. Gustos per a tots colors respecte un cartell que esdevé l’obra més popular dels artistes a qui se’ls encarrega.

Comentaris (74)

Tresa Fa 10 mesos
Mi opiniòn es que vergonzoso un càrtel de FIESTA MAYOR con este dibujo y esàs 2mujeres con la postura que tienen se tienen que hacer https://www.lessantes.cat/programa-resumit bonitos.de fiesta Mayor se havia hechos camiseta y pòsters preciosos.No entiendo como pueden aprobarlo.Bona Festa Major 2022
Luis Fa 1 any
Dues dones borratxes representen a les dones en general? Doncs quina merda.
El cartell de la conciliació Fa 1 any
Ens hem de congratular, aquest cartell ha fet més per unir la ciutat que cap altra iniciativa que es recordi. En contra d'aquest cartell les dues ciutats s'han donat la mà per fi. La Mataró del centre, petit burgesa, catalaneta, xenòfoba, clasista i conservadora s'abraça sense vergonyes al sector ranci espanyolista, ultradretà i reaccionari que creix als nostres barris. Tots dos compartint en perfecta sintonia el seu masclisme, la seva homofòbia i el seu odi a la diferència. Visca Les Sa
Robafavetes Fa 1 any
Bona idea. Bona realització. Desencertada exhibició de conceptes que exclouen a una part majoritària de Mataró, que també s’hauria de sentir representada pel cartell. L’autora no sap i com a professional hauria de saber que l’obra no ha d’anar dirigida a una sola tribu. Qui fa l’encàrrec també ho hauria de saber. Aquest dibuix es una meravella per a ser publicat en el grup de Whatsapp d’amistats. Tots de la mateixa corda.
Ferran Fa 1 any
Dues dones en calces, borratxes en ple botellon, fent servir la ciutat de puf, no representa l'esperit de Les Santes. Les figures festives que sí la representen a penes s'atreveixen a a treure el cap. I en quan el caràcter feminista, tampoc es representatiu, fins i tot crec que és una ofensa vers els valors que defensa el feminisme. El que trobo més lamentable no és el gust artístic de l'autora sino que l'Ajuntament l'hagi escollit.
daniel Fa 1 any
A mi m'agradaria un cartell clàssic. Un cartell que tingui un component de nostàlgia. Un cartell amb dues dones, probablement borratxes i amb massa poca roba, en mig de la ciutat no m'atreu.
damm Fa 1 any
Horrible, No m'agrada gens ni em representa, Vergonyós com tot el que s'esta fent a Mataró
Joan Fa 1 any
Personalment, a mi, el cartell, no em convidaria pas a venir a Mataró de festa.
Inma Fa 1 any
A mi me parece más un cartel para celebrar una festividad china en Mataró, porque el fondo si que describe Mataró, las dos únicas personas que se ven parecen chinas, no confundir esta opinión con racismo, otra sería varias personas de diferentes razas. Si han querido empoderar a la mujer han conseguido el efecto contrario. Un cartel te tiene que gustar a la primera vista si se ha de explicar ya ha fracasado.
Bote zampabollos Fa 1 any
Vomitiu, nefast, horrible I totalment fora de to... Les Santes no representen a les feminazis borratxes, sinó molt més que les festes nocturnes i encarant a un sol públic. Concurs obert ja!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive