'El retorn d'un clàssic', Portada 1664
'El retorn d'un clàssic', Portada 1664

‘El retorn d’un clàssic’, portada del Capgròs 1664

Ja podeu llegir online el Capgròs 1664, amb protagonisme per la Fira de Mataró i el titular 'El retorn d'un clàssic'

Que a partir d’aquest divendres i fins el diumenge 20 a Mataró hi hagi la Fira havia de ser el tema de la setmana. ‘El retorn d’un clàssic’ és el titular de portada del Capgròs 1664 en el que oferim un ampli reportatge de què i com serà aquestes fires d’atraccions, primavera i la zona gastronòmica. Per una vegada som els primers i és que la de Mataró és la primera gran fira que es pot fer a Catalunya en un any i mig. I hi ha ganes.

El Capgròs d’aquest divendres ja és als vostres punts de recollida habitual de Mataró i el Maresme i que també es pot llegir en format online.

Pel que fa a l’actualitat, la revista s’atura en les últimes notícies d’abast. Des de l’informe de les asseguradores que deixa malparada la ciutat pel que fa als riscos del comerç a la factura de l’incendi de la Policia Local, una entrevista sobre el darrer llibre de Pilar González-Agàpito sobre els 85 anys de la Plaça de Cuba o un Mataró Batega sobre el programa Transicions d’empoderament juvenil.

Com cada setmana, a la revista també hi trobareu la darrera hora de notícies, crònica i perfil de protagonistes esportives de casa o un Quedem amb el millor aparador de l’activitat cultural.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive