L'Hospital de Mataró no ha registrat cap mort per Covid-19. Foto  R.Gallofré
L'Hospital de Mataró no ha registrat cap mort per Covid-19. Foto R.Gallofré

Dos ingressats a l’Hospital de Mataró per Covid-19

El Consorci Sanitari del Maresme confirma els dos primers ingressats a planta en l’actual tendència a l’alça de casos a tot Catalunya

Després de setmanes sense cap pacient ingressat per Covid-19, avui dijous 16 el Consorci Sanitari del Maresme ha confirmat els primers dos ingressos per aquest virus. Es tracta de dos ingressos a planta, que trenquen la tendència que mantenia Mataró i el seu hospital de referència aliè al repunt de casos.

La taxa de transmissió segueix singularment baixa

Els dos pacients ingressats, del que no s’ha informat amb més detall, són els primers en setmanes a l’Hospital de Mataró. De fet, les dades oficials recollides fa 24 hores encara donaven com a residual el nombre de casos confirmats a la ciutat (11) tot i que 6 d’ells eren d’una mateixa unitat de convivència. Amb les dades fetes públiques ahir, Mataró té una taxa de transmissió del coronavirus de 0'9 casos per cada 10.000 habitants.

Fa un mes, el 10 de juny, l’Hospital de Mataró feia pública l’alta del darrer pacient ingressat a planta amb Covid-19. També a inicis de mes es feia públic el cas d’un home que va sortir de cures intensives després de 100 dies afectat pel virus.

Els rebrots, en trobades i reunions familiars

El mapa de rebrots a tot l'estat espanyol acumula 123 focus dispersats per tot el territori. L'origen d'aquests nous brots tenen en comú les trobades i reunions familiars en gairebé la meitat dels casos.

 

Arxivat a:

Comentaris (2)

Toni Fa 3 anys
Moltes vegades sembla que, aquí, no aprenem si no wns toquen la butxaca...i tot i així.. La policia lluita i treballa moltíssim, la irresponsabilitat és nostra.
eric Fa 3 anys
Sembla mentida que encara hi hagi gent que va sense mascareta. Facin una volta pels barris de Rocafonda, El Palau, Cerdanyola, i veuran el cas que fan. Es ven que 100 eu de multa no els espanten, l'haurien d'incrementar a 1.000 o 10.000 eu perquè fessin cas. Hem d'anar patint pel carrer, van per la vorera que no toca, et passen pel costat, es reuneixen grups nombrosos, omplen les terrasses... On és la policia? Ho acabarem pagant tots per culpa d'un grapat d'egoistes i irresponsables.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive